Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha kegyetlenül porig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha kegyetlenül porig alázom az olyan fiúkat, akik nem tartják tiszteletben a kapcsolatomat?

Figyelt kérdés
Úgy zajlik ez, hogy próbálkoznak, és először kedvesen, de határozottan megmondom, hogy van barátom. Ha ez után is még próbálkozik és/vagy azzal jön, hogy lehet, hogy jobb a barátomnál, ezért adjak egy esélyt, hogy megismerjem, aztán "győzzön" a jobbik, akkor viszont olyat kap, hogy néha még magam is meglepődöm rajta.

2014. ápr. 28. 01:11
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Szerintem is ez a normális hozzáállás.

Amúgy meg a 8-astól kérdezném, hogy ki a fene kérdezte, hogy személy szerint téged hogyan érintene? Meg miért is nevezel libának? :D Amúgy meg ha ismernél élőben, és te is a kérdésben említett fiúk közé tartoznál, akkor hidd el, hogy kicsit sem okozna problémát, hogy te is rommá alázva érezd magad. :)

(Én nem pontoztam le amúgy senkit.)

2014. ápr. 28. 01:26
 12/28 Noydra ***** válasza:
100%
Nem, tök normális. Így tovább :)
2014. ápr. 28. 01:28
 13/28 anonim ***** válasza:
94%
Te nyilván nem, csak az öntudatos gyerek. Mert, hogy őt aztán nem alázza meg holmi hűséges "ribi". :O
2014. ápr. 28. 01:30
 14/28 anonim ***** válasza:
91%
10. Vannak, akiknek a lepontozás a szórakozás.
2014. ápr. 28. 01:33
 15/28 anonim ***** válasza:
22%

Igazad van, de a pofozkodás akkor is primitív megoldás.

Ha csak nem te vagy a világ legjobb nője, kötve hiszem, hogy olyan durván ostromolnának, hogy tettlegességig kelljen fajulnia a dolognak.

Egyáltalán kik zaklatnak ilyen sokat? Ismerősök? Építsd le őket. Idegenek? Hogy érhetnek el egymás után többször is? Megadod a számod?

Kicsit sántít a történet, önfényezésnek nem rossz.

2014. ápr. 28. 01:40
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Írta, hogy pofozkodik?
2014. ápr. 28. 01:42
 17/28 anonim ***** válasza:
47%
Mi az a "olyat kap", mégis mit?
2014. ápr. 28. 01:43
 18/28 anonim ***** válasza:
77%
én egyet múltkor fejbevágtam párszor a tatyómmal..:D
2014. ápr. 28. 01:48
 19/28 A kérdező kommentje:

Egyetemen, baráti társaságban, neten, kb. mindenhol megtalálnak! Konkrétan olyan is volt, aki azt mondta, hogy menjek a fenébe ezzel az ócska lekoptatós dumával, hogy "van barátom"...

Nem írtam olyat, hogy zaklatnak, általában ez az akadékoskodás már rögtön akkor jön, amikor megmondom, hogy van barátom.

Pofonról, meg bármilyen fizikai bántalmazásról szó sem volt, nem tudom miért kell ilyenekről offolni.

2014. ápr. 28. 01:53
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
nekem mindig kedvesek a foglaltak :D
2014. ápr. 28. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!