Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnője van, de kövi bulin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnője van, de kövi bulin azt akarja hogy megcsókoljam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
nekem nagyon bejön a srác, de barátnője van..ennek ellenére azt kérte tőlem, hogy következő bulin csókoljam meg..szerintetek mit tegyek? (nem akarja elhagyni a barátnőjét)

2014. ápr. 27. 23:11
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
szívecskéim...már mondtam neki hogy nem..és tök mindegy mennyire jön be SOHA nem csókolnák meg egy olyat akinek van barátnője....és tudtára adtam...de nem fogadja el...de már inkább megoldom magam..kösz a semmit...
2014. ápr. 27. 23:36
 22/30 anonim ***** válasza:

"és tudtára adtam...de nem fogadja el...de már inkább megoldom magam..kösz a semmit..."

Gratulálok!

És ha "nem fogadja el" akkor talán mellőznöd kellene a társaságát.

2014. ápr. 27. 23:38
 23/30 anonim ***** válasza:

nem méltóztattam elolvasni az előttem szólók kommentjeit mert lusta szemét vagyok és mert szabad országban élünk, de...

de miért pont a buliban? ha normális lenne akkor privátban kért volna meg... tudod! mint minden normális ember!

2014. ápr. 27. 23:47
 24/30 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj de az az infó amit utoljára adtál az a lényeg, ez sehol nem volt, össze vissza hadováltál, sz.arból meg nincs vár. Fenyegesd meg ha nem száll le rólad, beköpöd a nőjéne ennyi, itt a megoldásod.
2014. ápr. 27. 23:47
 25/30 anonim ***** válasza:
szüleid testvérek mi?
2014. ápr. 28. 00:07
 26/30 anonim ***** válasza:
Csokold meg! Semmi kozod a maganeletehez.
2014. ápr. 28. 00:10
 27/30 anonim ***** válasza:
megmondtamhogynegyerebemegnegyereerrehe
2014. ápr. 28. 00:16
 28/30 anonim ***** válasza:
Először kajak én is azt hittem, hogy egy max 15-16 éves kislányka írta ezt :D am a kérdésedből nagyon az jön le, hogy két tűz közé vagy szorítva, és nem tudod, hogy mit tegyél, tehát megcsókold-e vagy sem. ha nem így van, akkor meg ne csesztess senkit, hanem tanuld meg megfogalmazni normálisan azt, amit valójában akarsz, hogy ne legyen félreérthető. 20 éves... pff.
2014. ápr. 28. 00:24
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha nem akarja elhagyni, akkor hagyd a fenébe. Ne foglalkozz vele, mert csak rosszul jöhetnél ki belőle ha belefolynál.
2014. ápr. 28. 08:30
 30/30 anonim ***** válasza:
Mondd el a barátnőjének, hogy mit kért tőled. Így legalább nem vesztegetné tovább az idejét egy ilyen féreg alakra.
2014. ápr. 28. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!