Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnője van, de kövi bulin azt akarja hogy
megcsókoljam, mit tegyek?
Van barátnője, oké, valószínűleg ha nem veled, akkor megcsalná mással valószínű... de most tényleg te akarsz az lenni, aki belerondít egy kapcsolatba? Úgy, hogy tudod, hogy van barátnője?
Másrészt te megelégednél azzal, hogy csak második legyél?
2014. ápr. 27. 23:20
Noydra, pedig tudod, hogy a nők már 14 évesen full érettek... :D
2014. ápr. 27. 23:20
13/30 A kérdező kommentje:
nem fogom megtenni, mert nem vagyok ribi....bővítem kérdésem a gyengébb elméjűek kedvéért..a srácnak mit válaszoljak hogy ne sértődjön meg...és haverok tudjunk maradni? mert ezt már leírtam és nem hatott..szóval ezen kívül valami ÉRTELMES választ várok
Na figyi...elmondom mit csinalj...MONDJ NEMET!!!! Neked hogy tetszene ha a pasid /leendo pasid/ massal smarolgatna?
2014. ápr. 27. 23:23
2014. ápr. 27. 23:25
"kedves emberek akik csak oltani járnak és nem segíteni..húzzatok innen..."
Pedig feldobtad a magas labdát, ha már 20 évesen nem tudsz ennyit eldönteni.... (Az értelmesebb ember nem menne bele.)
2014. ápr. 27. 23:27
17/30 A kérdező kommentje:
noooooos tudtok olvasni????????????mert ha elkezdtek válaszolni, legalább olvassátok már el mit írtam...mint mondtam gyengébb elméjű embertársaim megsegítésére írtam kiegészítőt.....legalább annyi ész legyen bennetek hogy azt olvassátok, ha már ennyire nem megy a logika.
Madarat tolláról.... Ilyen tetüvel aki alkalom adtán félrekúr, szerintem ne akarj haverkodni. Ha nemet akarnál modani, már megtetted volna, elég határozottan, úgy hogy a srác is értse és nem lennél rá tekintettel bántja e a lelkecskéjét. Amint írtad, nagyon bejön neked, szerintem eszed ágában sincs nemet mondani, és azt hitted itt bíztatást kapsz. Akinek van esze és "nem magával" törik fel sem tette volna ezt a kérdést.
2014. ápr. 27. 23:32
2014. ápr. 27. 23:34
"mert ha elkezdtek válaszolni, legalább olvassátok már el mit írtam...mint mondtam gyengébb elméjű embertársaim megsegítésére írtam kiegészítőt.....legalább annyi ész legyen bennetek hogy azt olvassátok, ha már ennyire nem megy a logika."
Logika híján te vagy kisgyerek! Nem csak ostoba vagy, hanem ha belemégy egy ribizlibokor is. (Nem akarja elhagyni, ezek szerint te nem értesz semmit.)
2014. ápr. 27. 23:34
Kapcsolódó kérdések: