Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem beteges?
Figyelt kérdés
Szoktam nézegetni képeket más nőkről,lányokról,hogy milyen szép melle,feneke,arca van,bárcsak nekem is ilyen lehetne.De full hetero vagyok,szóval nővel még csak el se tudnám képzelni.A pasikhoz vonzódom.Akkor miért nézegetek képeket nőkről?
17/l
2009. dec. 24. 13:16
1/14 anonim válasza:
Mert nem vagy megelégedve magaddal. Nyugi ebben semmi beteges nincs
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem beteges vagy,hanem önbizalomhiányban szenvedsz,és folyton másokhoz méregeted magad.Ha elfogadnád saját magadat úgy,ahogy vagy,akkor nem lenne ilyen problémád.Ehhez viszont szeretned kell magadat.
4/14 anonim válasza:
De miért nem fiúk képeit nézegeted?
5/14 anonim válasza:
én is szoktam ezt csinálni, ebben nem hiszem lenne valami beteges. Csak vágyódsz valamire és szeretnéd ha neked is meglenne.
Szerintem is az önbizalmunkkal van valami baj . :(
6/14 anonim válasza:
Én is azt szoktam csinálni. Kb 10 perce néztem meg néhány szép ismerősöm iwiwes képeit és azon gondolkoztam, hogy milyen jó lenne ha én is ilyen lennék...
Nem beteges.
7/14 anonim válasza:
Ne aggódj. Szerintem a nők min. 85%-a csinálja ezt. Szerintem sincs benne semmi beteges. Önbizalomhiány, ennyi az egész. : ) Átérzem a helyzetedet. : )
8/14 anonim válasza:
Én önmagamból kiindulva azért nézegetek szép, formás lányokat mert egyszerűen gyönyörű esztétikailag egy csinos nő:) Ezen kívül mindig edzésre ösztönöz:P Valamint egyfajta "példát" állítok magam elé. Biztos hogy nem vonzódsz a lányokhoz mert az már leesett volna neked is:) Ne aggódj e miatt.
9/14 anonim válasza:
Mert gondolom minimális valamilyen szinten mindenki megnézi a másikat.Azért van többekközt a szem
10/14 anonim válasza:
sztem egyáltalán nem beteges....ezzel én is így vagyok...sajnos nem vagyok megelégedve magammal :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!