Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam ezen?

Figyelt kérdés
szerelmes vagyok egy srácba 2 éve. megismertem egy lányt egy hónapja, ezzel a lánnyal kb legjobb barátnők vagyunk már, pedig nem régóta ismerjük egymást. kiderült, hogy ugyanabba az emberbe vagyunk szerelmesek, csak ő hat éve. sosem feküdtek le, de hogy így nosztalgiáztunk eszébe jutott a srác és lefeküdtek. tegnap ezt elmondta nekem, én mondtam neki, hogy megértem, nem járunk a sráccal, meg minden, meg nem akarom, hogy erre menjen rá a barátságunk. de mégis hogy tegyem túl magam rajta? nem mutatom, de nagyon fáj
2014. ápr. 27. 09:58
 1/1 anonim válasza:

Ha nem akarod, hogy erre rámenjen a barátságotok, akkor dolgozz rajta, hogy az ehhez az eseményhez fűződő gondolataidat és negatív érzéseidet megpróbálod feldolgozni.

- a lánnyal nem ismertétek egymást, amikor az megtörtént

- a múltat már nem lehet megváltoztatni, akárhogy igyekeznénk is

Ugyanakkor ez a rész "kiderült, hogy ugyanabba az emberbe vagyunk szerelmesek, csak ő hat éve. sosem feküdtek le, de hogy így nosztalgiáztunk eszébe jutott a srác és lefeküdtek" ----- Kissé gyanús. Ha valakibe 6 évig szerelmes vagyok, akkor ha egyszer az övé lehetek arra 100%, hogy emlékszem! Szóval nem biztos, hogy a barátnőd őszinte hozzád. De ez csak megérzés. Kérdés, hogy mikor gondolta meg magát és mondta azt, hogy nem volt vele, majd azután azt, hogy mégis.

2014. máj. 4. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!