Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kérjek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt kérjek egy idősebb hapsitól, azért, hogy kézzel segítek rajta?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy idősebb hapsival(kb 40 éves) és felájánlotta,hogy fizet valamennyit,ha hetente egyszer kézzel segítek rajta,mennyit mondjak neki?am ápolt és szimpatikus,életkort is írjatok(én 18L)SOS!!!

2014. ápr. 27. 08:59
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Ja, a 39-es jól elmondta.
2014. ápr. 27. 12:44
 42/50 anonim ***** válasza:
89%

Látom a pasis trükk nagy vihart kavart. :-) Nem a pénzes részére írtam, attól független, és nem is gondolom pozitív dolognak, illetve a pasikra általában jellemzőnek, én magam sem alkalmaztam. De ettől még pasik trükkje, nők ritkán kell rábeszéljék a másikat hogy ugyan vegyen már le egy-két ruhát és lépjünk már tovább. :-D Bár nyilván nem kizárt.

Tágabb értelemben pedig abszolút nem csak pasik trükkje a beetetés, a pszichológia "ajtóba tett láb”-nak hívja a technikát (Foot in the door, FITD): [link] Lépésről lépésre elérni valamit, akár azt hogy pénzért lefeküdjön velünk valaki, akár valamit eladni, valamiben való részvételt elérni, stb.

Van egy másik technika is, ott eleve valami durvával indítunk, amihez képest a valós szándékunk egész visszafogottnak és elfogadhatónak tűnik: [link]

Ezeket se alkalmaztam soha, csak szeretem a pszichológiát.

2014. ápr. 27. 12:47
 43/50 anonim ***** válasza:

Akkor,hogy építő jellegű hozzászólásom is legyen.

Ha trükkökkel próbálkozna, csak mond neki:

"Csak semmi trükk Tata!"

2014. ápr. 27. 12:52
 44/50 anonim ***** válasza:
5 ezret.
2014. ápr. 27. 13:53
 45/50 anonim ***** válasza:
Hát, ha albérletet akarsz, és 5 a tarifa, akkor még sok pasinak kell segítened. De miért, ő nem tudja magának kiverni? Ez olyan furcsa. Én vagyok a betörő, hagy tegyem be a fél lábam a lakásodba. Ez neki elég szerinted? Aztán jön a másik láb, azt szép lassan bent lesz a lakásban, hogy jól kiraboljon. Szerintem te azért nem érted, mert szerelmes vagy bele. http://www.youtube.com/watch?v=DMQyPRl65ag
2014. ápr. 27. 15:07
 46/50 anonim ***** válasza:
Atya világ! 40 évest idősnek nevezed? Az a legszebb férfikor! Akár még bele is szerethetnél! Te kurtizán vagy? Az kér pénzt ilyesmiért. Tisztességes nő akkor fekszik le v. segít valakinek, (a kettő egyre megy!), ha szereti!!
2014. ápr. 28. 10:29
 47/50 anonim ***** válasza:
Na, mennyit kértél?
2014. ápr. 28. 13:38
 48/50 anonim ***** válasza:
52%
Miért?Neki béna a keze?Én ha fizetek egy csajnak,akkor már minimum cumizza ki a spermát a farkamból.:)47/f
2014. máj. 5. 18:12
 49/50 anonim ***** válasza:
Menjél el inkább takarítani valahova, ha annyira kell a pénz. Vagy ha szeretni tudnád azt az embert, akkor szeretetből csináld!
2014. máj. 9. 10:57
 50/50 anonim ***** válasza:
Kérdező, megírhatnád mi lett ebből.
2014. máj. 10. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!