Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt kérjek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt kérjek egy idősebb hapsitól, azért, hogy kézzel segítek rajta?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy idősebb hapsival(kb 40 éves) és felájánlotta,hogy fizet valamennyit,ha hetente egyszer kézzel segítek rajta,mennyit mondjak neki?am ápolt és szimpatikus,életkort is írjatok(én 18L)SOS!!!

2014. ápr. 27. 08:59
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
"csak nagyon nagy szükségem lenne a pénzre" Klasszik elemek, érvek befigyelnek. Na lássuk tovább.
2014. ápr. 27. 09:34
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

elszomorító, hogy mennyire ledegradálódik a szexualitás. :(

a szerelem testi kifejeződése, ahol kölcsönösen örömet szerzünk egymásnak ott tart jelenleg, hogy 18 éves buta kislányok nagylányt játszva kielégítik perverz férfiak beteg vágyait. és ráadásul pénzért. annyira megalázó...és ha ezt nem érzed drága, akkor nagy gond van veled...ha neked ez "nem számít szexnek" és "nem vagyok ribizli", hiszen "nem kell levetkőzni hozzá". gratulálok. remélem, hogy lesz majd gyermekem, de nem ehhez az elfajult generációhoz fog tartozni.

komolyan mondom, igyekszem leírni úgy, hogy megértsd, de a válaszaidból úgy látom, hogy csak azt fogod fel, hogy mindenki szerint ribi vagy. hát ez szerintem is több, mint könnyűvérűség, hiszen pénzt akarsz kérni érte. ráadásul azért, hogy elköltözz anyukádtól...ez is szép. és ezt hogy tervezed közölni vele? "figyi anyu, elköltözök, az elmúlt pár hónapban lett egy csomó pénzem. hogy honnan? hát nyertem a lottón...ja nem, k**va voltam...egy kicsit...de le se kellett vetkőznöm, ez nem is számít szexnek" kíváncsi lennék a reakciójára. Persze, erre mondod majd, hogy "nem vagoyk olyan hülye, hogy elmondjam neki"...ja, hát persze, a mai tiniknél nem divat a szülők orrára kötni minden apróságot, amihez ugyebár semmi közük. Hazudjunk, az a menő.

Szóval, kicsilány, még egyszer mondom: igen, ez szexualitás kategória, mindegy, hogy nem történik aktus. a pasas fizet érte, tehát prostitúció. ami illegális ebben a formában (persze erkölcsileg meg minden formában). attól, mert betöltötted a 18at, és kiadják a boltban a cigit, nem azt jelenti, hgoy rögtön pénzzé kell tenni a tested. Agyilag úgy látszik megrekedtél valahol a 13-14 éves szinten. SZóval értékeld át egy kicsit az egész dolgot, mielőtt írsz még egy értelmes választ.

az összegről meg gondolkozz így: "mennyit ér a becsületem? mennyit ér a lelkiismeretem? mennyit ér a lelki tisztaságom? mennyit ér az erkölcsöm? mennyit érek én magam?"

2014. ápr. 27. 09:45
 23/50 A kérdező kommentje:
22-es sorszámúnak köszönöm a kimerítő választ,de csak részben van igazad,ez nem az,amire gondoltok.Nem gondoltam,h ekkora lavinát indítok el ezzel az ártalmatlan kérdéssel.Ahogyan azt sem gondoltam,hogy ennyi kielégületlen pasi olvassa ezt az oldal,a(a privimre már 47 üzenet érkezett,de senkinek nem válaszolok,mert csak erről a pasiról van szó)nem vok ribi,ez egy szimpatikus,ápolt,művelt hapsi,mindig mosolyog és egyáltalán nem beképzelt,azt mondta,hogy nem közöttünk semmi komoly,mert túl fiatal vok hozzá
2014. ápr. 27. 10:00
 24/50 pinkpancser ***** válasza:
100%

Most kell a lóvé elköltözni. Aztán meg is kell élni valamiből. De jó lenne pár új ruha is...

Na így indul egy karrier.

2014. ápr. 27. 10:01
 25/50 anonim ***** válasza:

"Azt mondta,hogy nem közöttünk semmi komoly,mert túl fiatal vok hozzá"

Ezzel a kifogással azt mondta, hogy téged csak tárgyként használ és kihasznál, de úgy látszik még naiv vagy ahhoz, hogy ezt belássad. 32N

2014. ápr. 27. 10:06
 26/50 A kérdező kommentje:
az a legnagyobb probléma,h csütörtök óta csak rá gondolok,és nem tom kiverni a fejemből,de vmit válaszolnom kell neki
2014. ápr. 27. 10:17
 27/50 pinkpancser ***** válasza:
100%
Nem is a fejedből kell kiverni :)
2014. ápr. 27. 10:22
 28/50 anonim ***** válasza:

úgy látom, sajnos hiába a kimerítő válasz, mert még mindig csak ugyan azt írod :(

nézd, ha azt szeretnéd, hogy ne ítéljük el az elhatározásodat, akkor mondd el, hogy mitől ártalmatlan a kérdés, és hogy miben nem az, amire gondolunk. Mert azt hiába olvassuk újra meg újra, hogy "nem vagyok ribi, ápolt és igényes pasi stb." ezek közül egy sem indok, egy sem érv. vagy vázold fel rendesen a helyzetet, ha szerinted félreértünk valamit, de én még mindig úgy érzem, hogy jól látjuk. EGyébként megjegyzem, kevés olyan szituáció van (nem mondom, hogy egyáltalán nincs, de kevés van az biztos), amikor elfogadható színben tűnik fel amit tenni készülsz. Kétlem, hogy ezek közé tartozik ez az eset, de ha mégis, akkor győzz meg, és nem írjuk többször, hogy ez prostitúció.

p.s.: ne csodálkozz azon, hogy a kiéhezett férfiak írnak. mit gondolsz, a te 40 évesed nem ugyan úgy pasi, mint a többi? a férfiak kihasználják, ha felajánlod magad, ez teljesen egyértelmű, bár természetesen ez sem helyes.

2014. ápr. 27. 10:22
 29/50 A kérdező kommentje:

Ez nem az amire gondoltok,ez nem prostitúció,négy okból:

1.nem kell levetkőznöm,(ha levetkőznék és lefeküdnék fele,az más)2.egy hapsival csinálnám,nem fűvel fával.3.tetszik a hapsi,és nem szeretném elveszíteni.4.ha lenne egy strici,aki elszedné a pénzt,csak az számít prostitúciónak,(itt nem erről van szó)

2014. ápr. 27. 10:35
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmanként 5-10e, persze tudni kellene hogy hogy nézel ki, mennyire vagy csinos, és a pasi mennyire tehetős. Azt is mondhatod neki, hogy első alkalom ennyi (mondjuk 10-12e), mert most először csinálod ezt bárkinek, a második két alkalom már kevesebb (7-10e), aztán ha valóban komolyan gondolta a rendszerességet és valóban működik a dolog, akkor meg emennyi (5-7e).

Amire számíthatsz: egy darabig elég lesz neki ha csak ruhában a kezeddel kielégíted, de idővel hozzá fog szokni a dologhoz és vagy mással fogja ugyanezt csinálni a változatosság kedvéért, vagy pedig többet fog akarni tőled. Utóbbi lehet fokozatos, a melleid biztos meg akarja majd fogni, a popsid is, aztán vedd le a pólód, a melltartó maradhat, vedd le a nadrágod, a bugyi maradhat, naa, vegyük már le azt a melltartó, aztán húúú de szépek a melleid, hagy tegye kicsit a farkát a melleid közé, aztán hagy élvezzen rá stb. Ez ilyen pasis trükk. Vagy az első ilyen "csak még ezt hagy" lépésre nemet mondasz, vagy nehéz lesz megállni. Szóval készülj arra, hogy rá lehet venni a nőket (így téged is) olyanra is, amit nem is akarnál, de akkor és ott nem tudod leszerelni a nyomulást és lépésről lépésre belecsalnak. Ezt nem feltétlenül szélhámosságból csinálják a férfiak, de egy negyvenes pasi azért már ismeri a dörgést, és tudatosan is csinálhatja.

Én amikor egyedül éltem, volt egy nő akivel rendszeresen szexeltem támogatásos alapon, de kb. 2 hónap múlva már semmi kedvem nem volt folytatni, pedig az nem "kézi" volt. Olyan is volt, hogy nem fizetős kapcsolataim voltak nőkkel, de ott is a kezdeti izgalom volt az igazi, aztán nagyon hamar eltűnt az érdeklődésem. Szóval az egy illúzió, hogy 1 pasival csak kézi kielégítéssel sok pénzt tudsz szerezni (nem tudom mennyit szeretnél összegyűjteni). De ha izgat a dolog hogy milyen lehet egy ilyen helyzet, akkor próbáld ki. De ne bízz a pasiban, akármilyen szimpatikusnak is tűnik. És alapból arra készülj fel lelkiekben, hogy nem fog sokáig tartani a dolog (ha mégis, akkor pozitív csalódás), illetve arra, hogy többet akar, és az első lépésnél nemet kell mondanod. Arra is készülhetsz, hogy nagyon kedves és figyelmes lesz veled, de ez részben azért fog történni, hogy jól érezd vele magad, megkedveld és ne állj ellen a csábításainak. Ha esetleg kifogtál egy rosszindulatú szélhámost (a szélhámos az, aki nagyon tudja adni a pozitív figurát, alapból mindig azt mondja amit hallani akarsz, kivéve ha a hazugságait kell leplezze, vagy épp rá akar venni valamire), akkor esetleg eleinte minden rendben megy, majd átvált zsarolósra. Mondjuk ez nem túl valószínű, csak mint egy autóbaleset egy autóútnál, benne van a pakliban.

Fiatal nőként ezek talán hihetetlenül hangzanak, de én 40 körüli pasi vagyok, tudom mit beszélek.

ui.: a prostitúció nem igen vagy nem, hanem fokozatai vannak, amire te szeretnél vállalkozni az ennek egy nagyon lightos formája. De ettől még ez is örömszerzés pénzért (amit én nem ítélek el). Szóval nem, nem leszel ettől sem útszéli prosti, sem ribi, sem hobbi prosti, de azért ellenszolgáltatásért cserébe szexuális örömöt adsz, és ha kiderül, akkor ciki (senkinek soha ne beszélj róla, akármilyen jó barátnőd is valaki, később ellened fordulhat és kibeszélhet). Mondjuk az is jó kérdés hogy a szüleid mit fognak gondolni, honnan szereztél pénzt. Nem tudom van-e munkád, amire fogni lehet.

2014. ápr. 27. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!