Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt kérjek egy idősebb hapsitól, azért, hogy kézzel segítek rajta?
Ez nem az amire gondoltok,ez nem prostitúció,négy okból:
1.nem kell levetkőznöm,(ha levetkőznék és lefeküdnék fele,az más)2.egy hapsival csinálnám,nem fűvel fával.3.tetszik a hapsi,és nem szeretném elveszíteni.4.ha lenne egy strici,aki elszedné a pénzt,csak az számít prostitúciónak,(itt nem erről van szó)
hát, megint ugyanazokat írtad le, semmi újdonság ezekben az érvekben:
1.indokod: az, hogy nem vetkőzöl le és nem történik nemi aktus, attól még ez szexualitás. Mivel a pasas kielégül, nemi élvezetet nyújtasz neki. pénzért: nem azért, mert neked is jó, nem kölcsönös, ellenszolgáltatásért csinálod, érdekből, más szóval a nemiséged, a tested révén szerzel pénzt, vagyis prostitúció. (mindegy, milyen "lájtos")
2.ez az egy pasi nem a barátod, nem a párod, nem szerelemből okozol neki örömöt. attól mert, csak egy, attól még nem sokkal jobb a helyzet.
4. nem attól prosti a prosti, hogy van egy stricije.
3., és amit a másik kommentben írtál, hogy "csak rá gondolsz, nem tudod kiverni a fejedből", na itt kezdődik szerintem a probléma. Nekem ebből az jött le, hogy mivel lány vagy, fiatal vagy, akármit is gondoltál először, mégis csak lelkileg is elindított valamit az egész ügy. Lehet, hogy nem túl mélyen (még), de az, hogy "nem akarod elveszíteni" pontosan a kiszolgáltatottsághoz vezet el. Amit az egyik hozzászóló is írt, ez a pasas már nem egy tomboló tini. Pontosan tudja, hogy vegyen le a lábadról, idővel, ha akarja meg fogja találni a módját annak, hogy több legyen a dologból. Te pedig nem akarod elveszíteni. Könnyen kialakulhat benned olyan lelki kötödés, amire azt hiszed, hogy komoly szimpátia, ne adj' Isten, szerelem. És még könnyebben fogja elhitetni veled, hogy ő is vonzódik hozzád, a testeden kívül másért ki. És itt már mindjárt sokkal veszélyesebb lesz ez az ártalmatlan kérdés. Szóval megint azt tudom mondani, hogy gondold át újra.
"1.nem kell levetkőznöm,(ha levetkőznék és lefeküdnék fele,az más)"
Az valóban más lenne, de csak a gyakorlati megvalósításban. A prostitúció szexuális szolgáltatás anyagi javakért cserében. A szexualitás nem attól szex, hogy te levetkőzöl, hanem attól, hogy legalább az egyik félnek kielégülést okoz. Ha kivered neki, akkor ez teljesül, tehát szexuális szolgáltatás nyújtasz neki (mivel te feltehetően nem fogsz kielégülni), és pénzt kérsz/kapsz érte, tehát ez kimeríti a prostitúció fogalmát.
"2.egy hapsival csinálnám,nem fűvel fával."
A prostitúció nem attól számít annak, hogy fűvel, fával csinálod, hanem hogy pénzt kérsz érte.
"3.tetszik a hapsi,és nem szeretném elveszíteni."
Ez a te magánügyed, a kérdés szempontjából lényegtelen. Ráadásul úgy tűnik, ő semmi komolyat nem akar tőled, tehát előbb-utóbb el fogod veszíteni.
"4.ha lenne egy strici,aki elszedné a pénzt,csak az számít prostitúciónak,(itt nem erről van szó)"
Nem, nem csak az számít prostitúciónak, hanem mindenféle szexuális szolgáltatás, amit anyagi javakért cserébe nyújtanak.
De az eddigi hozzászólásaid alapján attól tartok fel sem fogod, hogy miről van szó.
Ha ezt akarod csinálni, és együtt tudsz majd élni ezzel, akkor csináld, a te dolgod.
"am nem vok ribizli,csak nagyon nagy szükségem lenne a pénzre,szeretnék elköltözni anyuéktól,de ezt nem akarom részletezni"
Arra nem gondoltál, hogy munkát vállalsz? Tudom, nehezebb, de...
30 vagyok megint (aki nem lebeszélni akar, hanem hogy felkészülj és tisztán láss).
"nem szeretném elveszíteni"
Hát, ezt eddig nem írtad. Eljön majd az idő, amikor neki már nem lesz elég izgalmas a ruhában kézi kielégítés, és ha te tartod az előre kiszabott határokat, akkor azt mondja, hogy neki sajnos ez már nem elég, elveszett a kezdeti varázs, most elválnak útjaitok, de örült hogy megismert, nagyon izgalmas emlék leszel és még mindig nagyon szexi lánynak tart, kár hogy nem vagy hajlandó többre. És te addigra valószínűleg még jobban kötődni fogsz hozzá, kérdés: mit teszel? Most sem akarsz tőle elválni, akkor még nehezebb lesz (biztos mindent megtesz hogy elvarázsoljon). Szóval az fog maradni, hogy továbblépsz. Ez sem feltétlenül tragédia, én nem ítélem el, csak számolj vele, nem akarom hogy illúzióid legyenek. Semmi sem tart örökké, csak az a kérdés, hogy ez a kapcsolat hogy fog véget érni. Nemet kell mondanod előbb-utóbb, akár holnap az egészre, akár később a ruha levételére vagy az orálra. Lehet hogy te unod meg hamarabb, de az is lehet, hogy előbb az orálig majd a szeretkezésig is eljuttok, te még mindig kötődsz hozzá, ő viszont megunja a dolgot, friss húsra vágyik, és a végén ő mond nemet.
Aki ilyen ajánlatokat tesz egy lánynak, vagy nőnek az egy perverz beteg "állat". Akármennyire mosolygós és szimpatikus.
Én nem értek egyet azzal, hogy ez egy tipikus "pasis trükk" lenne. Ez inkább egy tipikus "beteg perverz állat" trükk.
Kulturált úriember nem tesz ilyen és hasonló ajánlatokat.
Még az is megeshet, hogy mellette családos ember talán még van egy tizenéves lánya is.
Ezen az oldalon sokan a 20-on éves szüzeket tartják furcsának, akik néha elhívnak valakit randira és itt sírnak, hogy nem jött össze.
Biztos ők a hülyék, helyette inkább szólíts le egy fiatal csinos lányt, mosolyogj! Majd rövid időn belül kérdezz rá, hogy nincs-e kedve véletlenül kicsapni neked, persze mindenféle kötöttségek nélkül és ruhában. Az árat is megszabhatja.
Ó hát mi sem természetesebb!
Micsoda szerencse hogy találkoztam egy ilyen megnyerő gáláns 40 éves úriemberrel még azt is megengedi, hogy kiverjem neki, ráadásul ruhástul így nem számít sexnek, megcsalásnak és még gondolom terhes vagy AIDS-es sem lehetek tőle.
Micsoda beteg egy világot élünk emberek!
Természetesen nem mintha véletlenül elítélném az egészséges "beteg perverz állatokat".
Csak nem ehhez vagyok szokva.
( Vannak ismerőseim akik lány létükre hamar elköltöztek otthonról. Elmentek gyorsétterembe dolgozni illetve este pubokba csaposnak. Kerestek egy megfizethető albérletet.
Így is lehet.
Végső megjegyzés szerintem heti egyszeri kézimunka 5-10 ezerért maximum 40000 forint, ami nem fedezi a havi megélhetést. Nem éri el a klasszikus havi 47000-et sem.)
Még valami kicsit off téma.
Azért a "perverz állatok" között is vannak fokozatok.
Aki ilyen "kézi kielégülésre vágyik láb fetisiszta stb"
Az szerintem az elfogadható kategória, jó esetben nem árt vele senkinek, ha talál hozzá partnert aki benne van.
Vannak a nem elfogadható sexuális erőszaktevők ők a legrosszabb kategória.
Ezeket a dolgokat nem tudom a normális kategóriába sorolni.
Felőlem járhatnak örömlányokhoz az ilyen emberek, vagy próbálhatnak behülyíteni tapasztalatlan nőket, de nem állítsák ezeket a dolgokat "pasis trükknek" !
Kikérem ezt egy tisztességes pasi nevében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!