Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen félős?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú akivel nagyon jóba voltam és facebookon elkezdtünk beszélgetni és szinte minden percben írtunk egymàsnak kivéve éjjel. Mindenről tudtunk beszélni,de amikor élőbe tàlàlkoztunk nagyon féltem és meg se mertem szólalni kb..ő meg azt hiszi,hogy valaki màsnak adtam elő magam facen,de közben nem is.Mit tegyek,hogy ne legyek ilyen félős?2014. ápr. 26. 14:02
2/3 anonim válasza:
Mondd ki őszintén, mire gondolsz, vállald fel az érzéseidet.
Pl meg mondod, hogy most nagyon zavarban vagy, igaz, hogy fb-n ment a beszélgetés, de így személyesen sokkal másabb, és sokkolva vagy.
Ezt így kimondod, enyhülni fog, + meg fogja ő is érteni, ha értelmes, akkor segít enyhíteni a dolgot + vagány dolog így felvállalni a dolgokat. Ez az igazi.
3/3 anonim válasza:
a kommunikáció sok dologra megoldás!
ha fontos neked és nem akarod hogy félreértse mégjobban akkor mondd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!