Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sorrendbe raknátok? (lent)
Melyik az erősebb kifejezés?
kedvesem
kicsim
édesem
drágám
szívem
és melyiket halljátok legszívesebben?
kort és nemet is írjatok lágyszi
1.Édesem
2.szivem
3.kicsim
4.kedvesem
5.drágám
Nekem ilyen sorrendben tetszenek ...:)
de én nem ragozom ...szal én szimplán "Édes"-nek hivom a barátomat , de csak néha :)
1 édesem
2 kedvesem
3 drágám
4 szivem
Az utolsó kettőt azért nem nagyon szivelem, mert azt mindenki mondja, akárhol lehet hallani, nincs olyan jól eső csengése számomra mint az első kettőnek. De azért néha ezeket is használjuk.
Nálam az egyiket sem jó használni..sőt a cicát sem..feltudok háborodni,sőt volt már ilyen,hogy "ráripakodtam" egy fiúmra,hogy ne használja,mert ez nekem túl nyálas..meg túl irritáló,mégha nem is annyira nyálas..
a legerősebb a drágám-ez nekem nem irritáló
utána-szívem-ezt nálam nem szabad használni(TILOS)
kicsim-ez jól hangzik,bár én nem vagyok senkinek sem a "kicsije"..a kicsi f.sza..XD
a többit kihagyom.Irritálnak.
hm... 19/L
én a legszívesebben az édesemet hallom, és ezt használja párom a legkevesebbszer. ezenkívül, ugy váltogatja a többit, hogy meg nem mondom, melyiket mondja többször :)
1.kedvesem - ebben van a legtöbb érzés
2.drágám
3.édesem
4.kicsim
5.szívem
31/L
LEgcukibb a pici :):) na de ezugye nincs itt :D
1. szivem
2. kicsim
3. édesem
4. kedvesem
5. és a legdurvább sztem : drágám
engem a barátom picinek vagy kiscsillagnak hív, ezeket szeretem is :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!