Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sorrendbe raknátok? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorrendbe raknátok? (lent)

Figyelt kérdés

Melyik az erősebb kifejezés?

kedvesem

kicsim

édesem

drágám

szívem

és melyiket halljátok legszívesebben?

kort és nemet is írjatok lágyszi

2009. dec. 23. 21:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Én úgy írom sorrndbe hogy az első helyre írom a legjobbat aztán megyek lefelé...

1. Szivem

2. édesem

3. kicsim

4. drágám

5. kedvesem

18/L

2009. dec. 23. 21:57
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a drágám az elég erőteljes!! Én inkább a "szívemet" hallom szívesen :)F/16
2009. dec. 23. 21:57
 3/17 anonim ***** válasza:
hát én egyiketse, deha muszéj választani, akkor...hmmm.....nemtom, egyikse:D de a legerősebb sztem az "életem". igaz ez nincsen benne
2009. dec. 24. 00:17
 4/17 anonim ***** válasza:
Én ezeket akkor használom, ha valaki hülyeséget mondott, de fájdalmasat, vagy értetlen, stb, kivéve a kedvesem, azt egyáltalán nem használom. Ha kedveskedni akarok, akkor Kismackóm / régebben az aktuális beceneve, vagy Élet, így, birtokos nélkül. Amit szívesen hallok, az a kedves, szintén birtokos nélkül, vagy aktuális becenév.
2009. dec. 24. 04:09
 5/17 anonim ***** válasza:

1. Szivem

2. Kicsim

3. drágám

4. édesem

5. kedvesem

(bár nekem az első kettőt mondja a barátom, és elég ritkán.)

2009. dec. 24. 15:03
 6/17 anonim ***** válasza:
és 17/L
2009. dec. 24. 15:04
 7/17 anonim ***** válasza:

egyikse!

A kedvesem olyan mintha az anyósom mondaná,a kicsim hangsúlytól függően néha lealázó (pl: jajj kicsim:D)az édesem olyan mintha másodperceken belül kérne valamit,a drágám elcsépelt( nem mintha a többi nem..)a szívemről meg az jut eszembe h: hol van ez meg az ?..

2009. dec. 25. 20:04
 8/17 anonim válasza:

nekem a legkedvesebb a szivem

es mikor huzelgek vagy valmit elakarok erni akkor bogarnak szolitom vagyis annak a leheto minden becezgeteset bogajam bogarkam azt ha ideges vagyok akko azt modnodm neki budos bogar ::D

21 L

2009. dec. 25. 20:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Édesem,

Szivem,

Kicsim,

Drágám,

Kedvesem (ez olyan fura)

persze én legszivesebben a Szerelmem-et hallom. : )

2009. dec. 25. 20:25
 10/17 anonim ***** válasza:
upsz, lemaradt: 18/lány
2009. dec. 25. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!