Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lepjem meg a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lepjem meg a páromat magammal?

Figyelt kérdés

Az ünnepekre leutaztam vidékre, a párom a munkája miatt fent maradt pesten. Úgy nézett ki a dolog, hogy egy ideig nem is tudok hozzá visszajönni, azonban mégis sikerült. Este jöttem, amikor már elment dolgozni. Reggel jön haza, nagyon nem számít arra, hogy itt leszek. Szerintetek hogy lesz a leghatásosabb a meglepi? Nem akarom egy szál semmiben várni.

Gondoltam arra hogy beállok a szobaajtó mellé és mikor belép, megölelem, de amint belép perifériából egyből meglátna, úgy meg nem lenne az igazi.

Tippeket várok. Köszi :)

2014. ápr. 24. 23:04
 1/4 Naif_Hazazi ***** válasza:
lehet neked lesz meglepi hogy hazamegy egy növel..
2014. ápr. 24. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:
akkor várd reggelivel és valami aprósággal, amiből megtudja, hogy te vagy nála. te valahol bújj el, meg fog keresni, ha minden igaz
2014. ápr. 24. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha én mennék haza, fáradtan egy éjszakás műszak után abban a tudatban, hogy üres a lakás, és valaki hirtelen a nyakamba ugrana az ajtó mögül, ijedtemben nagy valószínűséggel első reflexből leütném.

Így végülis valószínűleg kölcsönösen tudnánk egymásnak meglepetést szerezni. :-)

2014. ápr. 24. 23:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Hullafáradtan,ha megy még neki a szex,akkor valami szép fehérneműben várd!
2014. ápr. 24. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!