Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lepjem meg a páromat magammal?
Az ünnepekre leutaztam vidékre, a párom a munkája miatt fent maradt pesten. Úgy nézett ki a dolog, hogy egy ideig nem is tudok hozzá visszajönni, azonban mégis sikerült. Este jöttem, amikor már elment dolgozni. Reggel jön haza, nagyon nem számít arra, hogy itt leszek. Szerintetek hogy lesz a leghatásosabb a meglepi? Nem akarom egy szál semmiben várni.
Gondoltam arra hogy beállok a szobaajtó mellé és mikor belép, megölelem, de amint belép perifériából egyből meglátna, úgy meg nem lenne az igazi.
Tippeket várok. Köszi :)
Ha én mennék haza, fáradtan egy éjszakás műszak után abban a tudatban, hogy üres a lakás, és valaki hirtelen a nyakamba ugrana az ajtó mögül, ijedtemben nagy valószínűséggel első reflexből leütném.
Így végülis valószínűleg kölcsönösen tudnánk egymásnak meglepetést szerezni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!