Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan feküdjek le vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan feküdjek le vele?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok.

Mindenki azt mondja hogy tapasztalt fiúval kell először lefeküdnöm.

Ki is van szemelve az a fiú. Csak annyi vele a gond, hogy van barátnője.

A fiú eléggé jó haverom. Tudom hogy a csajával nem feküdtek le, mert a lány nem akarja.

És a fiú ki van éhezve. Minden alkalmat kihasználna velem hogy lefeküdhessünk. De én eddig nem voltam benne, mert a csaj nagyon jó barátnőm. De idő közben kedvet kaptam hozzá hogy lefeküdjünk. Jövőhéten megyek a fiúhoz mert elhívott DVD-zni. A csaja nem lesz otthon. Valszeg piálni is fogunk.

1.:Szerintetek benne legyek??

2.:Szavakkal hogyan izgathatnám fel, hogy mégjobban akarjon engem??

Köszi :)

2009. dec. 23. 18:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A faszi paraszt, te meg buta vagy. Találsz olyat majd, aki nem csak megkúrni akar. Ha meg szorult beléd valami emberség, behúzod a pasit egy csapdába, és bemutatod a barátnődnek, hogy kivel van dolga...
2009. dec. 23. 22:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Basszus eszednél vagy te csaj??! :O

Ne légy görény..!><

Hogy tehetnéd ezt, szegény csaj mit érezne??!

Gondolj már bele..Ezt jól gondoláld át még 1000x..De ha megteszed majd egyszer úgy is vissza üt neked...

Én többet nem tudnék így emberek közé menni ha ekkora gyökérséget csináltam volna!:/

2009. dec. 24. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!