Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan feküdjek le vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan feküdjek le vele?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok.

Mindenki azt mondja hogy tapasztalt fiúval kell először lefeküdnöm.

Ki is van szemelve az a fiú. Csak annyi vele a gond, hogy van barátnője.

A fiú eléggé jó haverom. Tudom hogy a csajával nem feküdtek le, mert a lány nem akarja.

És a fiú ki van éhezve. Minden alkalmat kihasználna velem hogy lefeküdhessünk. De én eddig nem voltam benne, mert a csaj nagyon jó barátnőm. De idő közben kedvet kaptam hozzá hogy lefeküdjünk. Jövőhéten megyek a fiúhoz mert elhívott DVD-zni. A csaja nem lesz otthon. Valszeg piálni is fogunk.

1.:Szerintetek benne legyek??

2.:Szavakkal hogyan izgathatnám fel, hogy mégjobban akarjon engem??

Köszi :)

2009. dec. 23. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Ne légy féreg.
2009. dec. 23. 18:40
 2/12 A kérdező kommentje:

Tudom-tudom.

Napok óta ezen rágom magam...

De én annyira kívánom őt...

:/

2009. dec. 23. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
tedd,meg nyugodtan. Legalább szivességet teszel a srác barátnőjének,h nem lesz egy ilyen alattomos kígyó a barátnője mint te,meg egy ilyen paraszt a pasija mint amilyen van
2009. dec. 23. 18:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy egyébként?
2009. dec. 23. 18:44
 5/12 A kérdező kommentje:
17
2009. dec. 23. 18:46
 6/12 Andrewka ***** válasza:
100%

Voltál már megcsalva?

Ne aggódj ha így viselkedsz majd leszel. Az élet megbosszulja magát.

Százszor is meg fogod bánni amikor te leszel a barátnő helyében.

Azt meg nem tudhatod miért nem szexelnek, lehet h egyszerűen a kapcsoaltuk nem érett még meg rá.

22/f

2009. dec. 23. 18:50
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen, voltam.

Tudom hogy szar érzés..

2009. dec. 23. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:
tudod, hogy szar érzés? az nem kifejezés... ugyanúgy nincs rá kifejezés mint arra amikor igazán szerelmes vagy...
2009. dec. 23. 19:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy undorító kis féreg vagy, egy utolsó, olcsó kis lotyó, nem is csak azért, mert ilyen könnyen odaadod azt, amiből csak egy van egy parasztnak, mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja, hanem ezt a barátnőddel tennéd meg! Ha voltál már megcsalva, és ismered ezt az érzést, miért akarod ugyanezt okozni a barátnődnek? Még a legnagyobb ellenségemnek sem... Komolyan mondom, a belem kifordul az ilyen emberektől. Majd azért gondolj vissza erre, ha a lófasz sem fog tisztelni, mert egy utolsó kis ribanc vagy.
2009. dec. 23. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Sztem inkább a pasi a paraszt :D

Ha normális lenne nem akarna veled minden alkalmat kihasználni..

De valószínűleg úgyis le fogsz feküdni vele, mondhat itt bárki bármit..

2009. dec. 23. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!