Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közelítsek én felé ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek én felé ha eddig jó barátok voltunk de összejönnék vele?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, és lehet cink de megtetszett és ha ugy alakulna összejönnék vele. Barátok vagyunk már rég óta és nagyon jol kijövünk egymással,mindent mebeszélünk stb..ugy veszem észre tetszek én is neki haverjai is mondták már párszor miért nem jövök vele össze.

Arra gondoltam érettségi után ha már lezártuk végleg a középsulit kezdeményeznék nála.

De hogyan még is? irjak neki beszélgessünk többet és egyszer csak hozzam fel a talit hogy talizzunk kettesbe mert régen beszéltünk már személyesen és lesz ami lesz?:)

nekem ez jutott eszembe. de lehet meglepődnek majd hogy Én irtam neki én kezdeményeztem de hát ha tetszik mit veszitsek.

2014. ápr. 24. 18:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, jobb lenne érettségi után belekezdni. Most legyen az az elsődleges.
2014. ápr. 24. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!