Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lucyynna kérdése:
Hogyan közelítsek felé?
Figyelt kérdés
Ötödikben jött egy új fiú a másik osztályba, én pedig nagyon beleestem, szegénynek nincs sok barátja, így velünk lógott, és tök jó volt meg minden, de nem mertem neki elmondani mit érzek. Szóval maradtunk baráti viszonyban. aztán lett egy nagyon csúnya összeveszésünk is. Azután levegőnek néztem és láttam, hogy bánja, de mindenki szinte utálta, így én is nagyjából. Most már hetedikes leszek, és még mindig nem nagyon beszélünk, de ő mindig köszön, és látom rajta, hogy mindig akar valamit mondani nekem. És én is nagyon szeretném elmondani neki. Hogyan közelítsek felé úgy, hogy ne legyen ciki, hiszen senki nem szereti, és akkor én is leégnék... :(2014. ápr. 21. 13:46
1/1 anonim válasza:
Annyira nem szereted, hogy felvállald? Hagyd is békén akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!