Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közelítsek felé?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek felé? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tetszik az osztálytársam. Néha szoktunk beszélgetni, de nem olyan gyakran. Nem szeretnék barátzónába kerülni nála. Az egyik osztálytársam már megjárta, ő néha bunkó volt a lánnyal, piszkálta, fogdosta a fenekét, néha meg szépen beszélt vele, kedveskedett. Aztán mikor kettesben voltak, bevallotta, hogy szereti a lányt, de a lány azt mondta, hogy csak a barátjának tartja. Hogyan viselkedjek vele, hogyan közelítsek felé, hogy ne csak a barátja legyek. Én nem szeretem piszkálni a lányokat, nem szeretek bunkó lenni velük.

2014. jan. 18. 11:32
 1/4 anonim válasza:
Minden lány vágyik valahol az érzelmes törődésre. Még akkor is ha épp bunkózást kedvelő típus. Mindenképpen élőben beszélj vele sokat, olyan univerzális témákról (tanárok a suliban, egy-két osztálytársat kibeszéltek, kaják..). Ha valójában annyira nincs is közös érdeklődés, azért ami belefér a nem géj keretbe, nyugodtan mondd rá hogy te is szereted, kedvenced, "jajj ezzel te is így vagy..." stb. Legjobb építő ha minél több közös pontot találtok. Párszor beszélgess vele így suliban, vagy utcán hazafelé menet, aztán ha egyre többet beszéltek nyugodtan hívd el egy forró csokira és ott is mehet ugyanez. A többi már megy magától szerintem:)
2014. jan. 18. 14:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de így nem fogok barátzónába kerülni?
2014. jan. 18. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
De, szerintem amit az előző írt, az erősen barátzóna. Egyszerűen mondd el neki már az elején, hogy tetszik.
2014. jan. 19. 13:28
 4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem ez a sor jött be. Nyilván mindenkinél mást kell alkalmazni, nincs mindig jó megoldás. Lényeg az, hogy tényleg ne add fel, ha komolyan gondolod. én másfél évig hajtottam az első barátnőmet. Kis szerencsétlen voltam. Most ugyanannyi, másfél éve vagyunk együtt és nagyon jól tettem hogy még ennyit is, de vártam. Hajrá!
2014. jan. 20. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!