Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség lenne tőlem ha összejönnék az exem haverjával?
Sziasztok!
Van egy srác akivel 2 éve szakítottam (1 évig jártunk). Tényleg nagyon szerelmes voltam belé, de ő mindent elrontott. Életem első szerelme volt, és azóta nem tudok beleszeretni úgy igazán senkibe. Lehet csak egyszer csalt meg, de számomra ez egy megbocsáthatatlan dolog. A szakítás után nem sokkal elköltöztünk a városból (Sopron) fel Budapestre, mert apukám itt kapott munkát. 1 hónapja visszamentünk Sopronba, és ugyanabba az iskolába kezdtem el járni ahova eddig. (Nagyon féltem a találkozástól..) Megismerkedtem egy sráccal és nagyon hamar megszerettem. (Még nem vagyunk együtt) De sokszor találkozgattunk, és már alakulóban van valami. (Már smároltunk..) Tegnap előtt tudtam meg, hogy ez a srác az exem legjobb haverja. A srác sem tudta, hogy én ki vagyok, és mesélt az exemnek, hogy milyen jó velem. És megmondom őszintén, hogy kicsit sajnálom mert szerintem ez szemétség lenne tőlem, ha összejönnék a legjobb haverjával.
De én nem tudtam, hogy ők legjobb haverok:( Valamiért nem szeretném megbántani őt ezzel, de valahol az is kavarog bennem, hogy ő gondolkozás nélkül megbántott régen, de sajnos én nem tudom vele ezt megtenni. (Legalább is gondolkozás nélkül biztos nem). Meg még valahol az is benne van a pakliban, hogy még mindig szerelmes vagyok belé.
Szerintetek mit csináljak? Adjak esélyt az új srácnak? Legyen új jövőm, és gázoljak át az exem lelkén?
Kérlek szépen normális válaszokat!Köszönöm szépen előre is!:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!