Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Revánsot vennél egy év után, vagy hagynád a fenébe?
1 éve már, hogy megcsalt az exem, valahol még fáj, de már eltemettem a múltat. Azon a férfin viszont szeretnék revánsot venni.
Keményen edzek, küzdök nap mint nap, lassan ideje elkezdeni egy harcművészetet is, fizikai állapotom lassan megfelelő lesz. Felmerülhet a kérdés, hogy miért pont most? Azért, mert 1 éve még nem lett volna esélyem ellene, azóta ez lebeg a szemem előtt, hogy megbosszuljam és a becsületemért megharcoljak.
De most már kezdem úgy érezni, hogy nem is lenne túl sok értelme.
szánalmas vagy
1 évet elpazaroltál egy szemét nő miatt
Hány éves vagy?
Ez már nem a középkor, hogy az emberek párbajra hívják ki egymást...
En melysegesen aterzem a helyzetedet. Nekem a felesegem flortolt MAR 1.5 eve egy kozos ismerossel. En ha osszefutok a pasival egybol telibe vagom.
(en normal alkatu boxolo vagyok 175/75. A kis kocsog meg 190/120 ugyhogy lehet, hogy beszopom, de ez van...)
Miért érdekel ez téged? Ha már ex akkor annyira mindegy. Ez a busz elment. Meg hirtelen felindulásból még talán elképzelhető, hogy az ember megüssön valakit, de így előre egy éven keresztül készülődve inkább beteges. És kicsinyes.
De nem ismerlek, szóval ne vedd magadra ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!