Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy pasi féltékeny?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nagyon jóban vagyok, ő többet is szeretne, én még vacillálok. Mert közben van egy másik srác is aki szóba jöhet. Az első srác tud a másodikról, és féltékeny rá. Mire véljem ezt a részéről?2014. ápr. 23. 13:18
1/6 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy ez talán szerelmet jelent a részéről, akkor elmondom, hogy én is voltam már féltékeny úgy, hogy közben nem voltam szerelmes a csajba. Egyszerűen csak az én barátnőm volt, és sértette az önérzetemet, hogy más férfiak ölelgetik. Ebből kifolyólag gondolom, hogy a te első srácod is simán lehet csak a "vadászterületére" féltékeny, nem biztos, hogy szerelmes.
2/6 anonim válasza:
Ezt olyan tárgyilagosan írtad le, mintha két darab húsról beszélnél.
Melyikbe vagy szerelmes? Ugyanis leírásod alapján nem az érzelmek motiválnak, azaz nem vagy belehabarodva egyikbe se, hanem a pro kontra érvek szerint akarsz dönteni. Ez gáz... és kiábrándító igazából. De tényleg. Mármint az, hogy igazi érzelem nélkül akarsz kapcsolatot kezdeni valakivel.
Ha megtudnám, hogy engem ilyen módon akar valami csaj kiválasztani akkor azonnal otthagynám a fenébe a kedves leányzót.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes egyikbe sem még, de mindkettőt nagyon kedvelem, és tetszenek is. De még meg kell kicsit jobban ismernem őket, nyilván nem azt szeretném választani, amelyik csak 1-2 éjszakára tervez velem.
2014. ápr. 23. 13:53
4/6 A kérdező kommentje:
Ezért kérdezem, hogy ha az első féltékeny, akkor talán többet is érez, és jobban is akar engem. Vagy nem jól gondolom?
2014. ápr. 23. 13:57
5/6 anonim válasza:
Azt értsd meg, hogy itt lényegtelen, hogy akármelyik srác is mire gondol. Az a lényeg, hogy te mit szeretnél, pontosabban te melyikkel akarsz jobban együtt lenni.
Egyébként több mint valószínű, hogy azért féltékeny, mert attól fél, hogy lecsapnak téged a kezéről.
6/6 anonim válasza:
ott a pont az előző válaszolónál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!