Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm van mégis megkívántam egy másik nőt? Mi van most?
26 éves férfi vagyok a barátnőmmel 2éve vagyunk együtt. Ő egy 31 éves nő.
Az unokatesóm volt nőjével beszélgettem, aki bevállalósan küldött képet. Megkívántam. Legszívesebben összebújnék vele. Neki nincs senkije. Nem tudom mitévő legyek. Hülye vagyok!
Semmit ne csinálj, és ez a lényeg. Láttál egy jó nőt megkivántad. Persze. Férfi vagy bakker. A barátnődnek ne mond meg, a másik csajjal pedig ne bújj össze és kész.
A világ tele van olyan nőkkel akiket férfiként el tudnál képzelni az ágyadban nagyon is. Sőt olyan is lesz amelyik kikezd veled, némelyik flörtöl, némelyik durvábban fog próbálkozni. Ez van, fogadd el, és a barátnőd háta mögött ne csajozz. Ennyi.
Megvan a megoldás!!!
A nők módszerét kell alkalmaznod. Mond meg a barátnődnek, hogy szünetre van szükséged, mert bla bla bla. Majd gyorsan lefekszel a másik nővel. Ezután meg megmondod a barátnődnek, hogy nem bírod nélküle, és folytatjátok ahol abbahagytátok. Ezt a módszert sok nő sokszor alkalmazza. Ebben az esetben megvolt a csaj, és a barátnődet sem csaltad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!