Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm van mégis megkívántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm van mégis megkívántam egy másik nőt? Mi van most?

Figyelt kérdés

26 éves férfi vagyok a barátnőmmel 2éve vagyunk együtt. Ő egy 31 éves nő.

Az unokatesóm volt nőjével beszélgettem, aki bevállalósan küldött képet. Megkívántam. Legszívesebben összebújnék vele. Neki nincs senkije. Nem tudom mitévő legyek. Hülye vagyok!

2014. ápr. 23. 00:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Semmit ne csinálj, és ez a lényeg. Láttál egy jó nőt megkivántad. Persze. Férfi vagy bakker. A barátnődnek ne mond meg, a másik csajjal pedig ne bújj össze és kész.

A világ tele van olyan nőkkel akiket férfiként el tudnál képzelni az ágyadban nagyon is. Sőt olyan is lesz amelyik kikezd veled, némelyik flörtöl, némelyik durvábban fog próbálkozni. Ez van, fogadd el, és a barátnőd háta mögött ne csajozz. Ennyi.

2014. ápr. 23. 08:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Számomra nem derül ki, hogy fontolgatod is, hogy tényleg megtedd-e, vagy csak megkívántad. Hatalmas a különbség. Egy jó nő küldött magáról egy bevállalós képet, szerintem természetes, hogy egy pillanatra eljátszol a gondolattal. Amúgy a nőt minősíti, hogy egy beszélgetés után ennyire félreérthetetlenül rányomul az exe rokonára, aki ráadásul párkapcsolatban él. Szóval megnézni valakit, és kicsit beindulni rá, nem ördögtől való, a csajok is rajtuk felejtik néha a szemüket jó pasikon. DE! Ha szerelmes vagy, szereted, tiszteled a párod, ezek nem is számítanak, mert igazából soha nem kellene más, és képtelen lennél megcsalni, vagy rendszeresen másról fantáziálni. Ha viszont komolyabban eljátszottál a gondolattal, hogy megcsald a párod, akkor a kapcsolatban kell keresni a hibát. Hogy ez bármelyikőtökön múlt-e, vagy kihűlt a szerelem, nektek kell rájönni. Amúgy én nagyon-nagyon megcsalás ellenes vagyok, tiszteld meg annyira a barátnődet, hogy adott esetben szakítasz vele, mielőtt másnál keresed a boldogságot!
2014. ápr. 23. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Megvan a megoldás!!!

A nők módszerét kell alkalmaznod. Mond meg a barátnődnek, hogy szünetre van szükséged, mert bla bla bla. Majd gyorsan lefekszel a másik nővel. Ezután meg megmondod a barátnődnek, hogy nem bírod nélküle, és folytatjátok ahol abbahagytátok. Ezt a módszert sok nő sokszor alkalmazza. Ebben az esetben megvolt a csaj, és a barátnődet sem csaltad meg.

2014. ápr. 25. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!