Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm van mégis megkívántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm van mégis megkívántam egy másik nőt? Mi van most?

Figyelt kérdés

26 éves férfi vagyok a barátnőmmel 2éve vagyunk együtt. Ő egy 31 éves nő.

Az unokatesóm volt nőjével beszélgettem, aki bevállalósan küldött képet. Megkívántam. Legszívesebben összebújnék vele. Neki nincs senkije. Nem tudom mitévő legyek. Hülye vagyok!

2014. ápr. 23. 00:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Hülye vagy! Tényleg. :D Próbáld ki a hűséget csodákra képes.
2014. ápr. 23. 00:25
 2/13 Egerecske12 válasza:
Lehet hogy már nem vagy szerelmes a bnődbe :/ vagy egyszerűen csak más nőkhöz vonzódsz szexuálisan
2014. ápr. 23. 00:26
 3/13 anonim ***** válasza:
valószínúleg nem szereted már a nődet. gondolkodj el rajta. próbáld meg újra fellobbantani a lángot kettőtök között és felejtsd el a másik csajt. vagy akár dobhatod is a mostani csajod és jöjjetek össze ezzel a beválalóssal. de ne csald meg a párod!
2014. ápr. 23. 00:35
 4/13 PearlDiver ***** válasza:
Azt írod, férfi vagy... hát itt az idő, hogy ezt bizonyítsd. Mondd el a barátnődnek, mi történt, és együtt oldjátok meg a helyzetet. Ha ez nem megy, ideje szakítani. Ha igen, meg fog erősödni a kapcsolat.
2014. ápr. 23. 00:47
 5/13 anonim ***** válasza:
2%
Tényleg hü..e vagy! A barátnődnek nem kell tudnia mindenről. Semmiképpen se hagyd ki a csajt! Fordított helyzetben, téged már megcsaltak volna. A hűség nem más, mint az alkalom hiánya. Ha kihagyod bánni fogod, amíg élsz!
2014. ápr. 23. 01:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Csináljátok hármasban!
2014. ápr. 23. 02:13
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy nő, hogy ezen gondolkozz. :)

A nőknek kell mély szerelem, meg minden hasonló baromság, hogy tudjanak kettyinteni valakivel.

2014. ápr. 23. 04:52
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

#7 Ez pont fordítva van, a nők teszik meg gondolkodás nélkül. Az az idő, amiről beszélsz már régen elmúlt. Csak a nőknek nincs vesztenivalójuk, a férfi meg csak vesztesen jöhet ki belőle.

Ne agyalj, kapd el a csajt!

2014. ápr. 23. 07:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Van ez így ,feltámadt a vadász ösztön, semmi bajod hidd el,ez a természetes:)
2014. ápr. 23. 08:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Van olyan ffi, akinek ez nem fordul meg a fejében? Segítek, nincs, mi így vagyunk bekötve. Viszont én csak a gondolatig jutok el, soha nem csalnám meg a páromat. Fantáziálni persze lehet. Ha végképp nem tudod a f.rkad a gatyádban tartani, tegyél meg egy szívességet és szakíts a bnőddel. Adj neki esélyt, hogy találjon egy olyan valakit, akinek csak ő kell. 37/F
2014. ápr. 23. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!