Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben barátnők, feleségek?

Figyelt kérdés

8 éve párom a barátom. Az elején megcsalt, kiderült, hogy fűvel-fával. Éreztem, hogy valami nem klappol, mert nagyon lelkiismeretes, segítőkész srác. Imádom a lelkét. Kezdtem kiheverni, amikor összevesztünk egyszer. Elmondta, hogy azért volt egy kicsapongó korszaka, mert kisiskolásként egy idősebb molesztálta. Sokáig nem érdekelték s nők, azt se tudta hovs húz, az emlékek benne éltek, azt hitte úgy lesz jó neki. Majd lett egy barátnője, a csaj szedte fel. Elmesélte neki, de a lány leszarta, idővel mást keresett.

Évek múlva jöttem én, nem hitt bennem, de mára szeret és igaz, mert mindent megtesz értem. Megkérdeztem miért hallgattad ezt el, neki meg elmondtad?

Azt mondta azért, mert én nagyon erkölcsös vagyok, félt hogyan reagálnék. Nem akart elveszíteni. Tavaly megkérte a kezem.

Rettegek. Imádom és jól tudom, hogy ő is engem, de nem birom feldolgozni a múltját.

Elhihetem, hogy nrm lesz bsj? Hinnétek neki? Nem bírom ki, ha mellettem csinál valamit, amit régen.

2014. ápr. 23. 00:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

megcsalt téged is,amit akkor el se mondott, ezt ne felejtsd el... az meg hülye kifogás, hogy eddig őt 1 nő átverte, szóval az összes ilyen, emiatt csinálta... te akkor nem jelentettél neki semmit. én ezzel nem tudnék kibékülni, akárhányszor ránéznék az jutna eszembe, hogy én a lelkemet is kitettem, ő meg csak úgy, ok nélkül megcsalt, mert sz.arba se nézett...

ilyennel én nem élném le az életem. rettegni akarsz egész életedben?? tele vagy kétellyel, és ez csak rosszabb lesz. mérlegeld, hogy megéri-e neked ez!

2014. ápr. 23. 11:15
 22/22 A kérdező kommentje:
Sajnos igazatok van, de rohadt nehéz eldönteni, hogy mi lenne jó döntés.
2014. ápr. 30. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!