Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gáz, ha a csajotok pultosk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz, ha a csajotok pultosként dolgozna?

Figyelt kérdés

Nagyon gáz de most nincs más és kellene a pénz elég gáznak érzem, de nincs jobb ,nem tudok mit csinálni.

Csak ott meg biztos beszólogatnak majd a pasik meg az alkoholisták.

2014. ápr. 22. 16:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem kell foglalkozni a részeg emberekkel.

Engem nem zavarna. :)

Néha, néha bemennék csak úgy (nem féltékenységből) meginni egy-egy kávét, vagy egy pohár sört, azt adnék borravalót, stb.. :D

Vagy meghívatnám magam, ha már régóta ott van. :D

Az az egy-két kávé hiány fel sem tűnik, vagy csapolt sör. :D

2014. ápr. 22. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj az, beszólogat beszólogat, attól még nem leszel rosszabb. Az az ő szegénységi bizonyítványuk, nem a tiéd. Ha adna ingyen piát, még örülnék is neki :D
2014. ápr. 22. 16:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Hááát a legnagyobb gáz Te vagy, de egyszer minden gáz tovaszáll... :-)

Nézd a jó oldalát! Legalább kérhetsz egy ingyen felest, ha megcsalna... :-)

2014. ápr. 22. 16:32
 4/10 anonim ***** válasza:
A munka nem szégyen.Ha a pasid szerint igen,akkor vele van a baj.Egyébként meg nem kell foglalkoznod a sok idiótával,te azért vagy ott,hogy kiszolgáld őket,nem azért,hogy bájologj velük.
2014. ápr. 22. 16:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, mivel amint megtudnám, megszakítanám vele a kapcsolatot.

Szerintem ti kifogásokat kerestek, hogy "nincs jobb".

Aki akar dolgozni, az fog is.

Aki meg képes a testéből élni, az a szememben nem nő.

2014. ápr. 22. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5ös vagyok megint, félre olvastam...

A mentségemre szolgáljon, hogy nem jó a szemem...Úgy olvastam, hogy prostiként.

A pultos, az sima munka, nincs benne semmi megszólni való.

2014. ápr. 22. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Ilyet sem hallottam még,hogy aki pultban dolgozik,az a testéből él.Szerintem meg neki annyi a dolga,hogy kiszolgáljon.Ha diplomával is a kezében,ha amúgy rendes meg normális,akkor is el kell viselnie pár megalázó megjegyzést,ha pénzt akar látni.Elég korlátolt,aki ezért szakítana.
2014. ápr. 22. 16:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Közben láttam az utolsó kommentedet,bocs!Valóban,nincs benne megszólni való,pláne,ha valaki becsületes tud maradni ilyen közegben is.
2014. ápr. 22. 16:44
 9/10 A kérdező kommentje:

Na megnyugodtam akkor elvállalom a munkát, végül is jobb,mintha egy gyárban dolgoznék a soron :D

De azért megkérdezem a barátomat is ő mit szól hozzá mondjuk amikor említettem neki nem mondott semmit.

2014. ápr. 22. 16:51
 10/10 anonim ***** válasza:
miért lenne gáz? Ha ez van, ez van. Én kibuktam egyetemről, dolgoztam gyárban, raktárban, stb, stb... most pedig találtam egy olyan szakmát, amit szeretek csinálni, és jól keresek vele :)
2014. ápr. 22. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!