Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti saját megítélésetek alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti saját megítélésetek alapján helyesnek/szépnek tartjétok magatokat? Kort és nemet is írjatok

Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 20:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Rosszabb napjaimon rondának, jobb napjaimon inkább szépnek:D Összességében meg átlagosnak:) 23L
2014. ápr. 21. 21:50
 32/37 anonim ***** válasza:

Ocsmány vagyok.

24F

2014. ápr. 21. 23:13
 33/37 A kérdező kommentje:

#30 csupán kíváncsi voltam, hogy az emberek hogyan látják önmagukat.

+ ezzel az embereknek adtam egy plusz ismerkedési lehetőséget (természetesen nem magamnak. Senkire nem írtam rá) :)

2014. ápr. 22. 00:03
 34/37 anonim ***** válasza:
Mostanában elhanyagolom a testemet, de egy éve még mindenki irigyelte akivel beszéltem, még most is van aki, kérdezgeti, hogy, hogy csinálom, hogy ilyen jó alakom van, de én azért tudnék mit változtatni rajta. AZ arcom átlagosan szép, a szemeim kéket, és vastagabb ajkam van, azt szeretem a legjobban az arcomon. 21L
2014. ápr. 27. 18:14
 35/37 anonim válasza:
pár ember azt mondja szép vagyok és nem családtag vagy barát, én viszont csunyának tartom magam, nem volt és szerintem nem is lesz barátnőm 15/f
2015. júl. 28. 02:50
 36/37 anonim ***** válasza:
Mutter azt mondogatja hogy nem rokonok szerint is szép vagyok xD Hát szerintem meg nem. Exem is úgy érzem nem a szépségemért szeretettt. Ami alapból nem rossz, mert a belső fontosabb csak hát mégis. Én magamról nem hiszem el, de lenne akitől elhinném. Azoktól akiktől hihető lenne, meg biztos nem mondanák. Helyette hallhatom anyám meg nagyanyám korabeli nénikéktől hát sokra megyek vele lol :D
2021. szept. 7. 12:10
 37/37 anonim ***** válasza:
29-es neked aztán akkor nincs önbizalom hiány xD 8-ból 10 pont az azért nem semmi :D
2021. szept. 7. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!