Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti saját megítélésetek alapján helyesnek/szépnek tartjétok magatokat? Kort és nemet is írjatok
Van, amin igyekszek változtatni, de szépnek tartom magam.
25/N
Arcra elég csúnya vagyok, testre meg átlagos.
19/L
Őszintén szólva nem érzem magam olyan kifejezetten rondának, szóval inkább azt mondanám, hogy lehetnék egy erős átlagos, ha egy picit többet foglalkoznék magammal.
18/F
Van, ami nagyon tetszik magamon.
Van, amivel nagyon elégedetlen vagyok.
Összességében átlagosnál kicsit jobbnak tartom magam.
30/N
Pszichológiai vizsgálatokból kiderült, hogy az egyes egyének magukat kicsit mindig jobbnak tartják magukat az átlagnál ("Ön szerint Ön hol helyezkedik el egy 10es skálán az átlagemberhez képest x kérdésben, ha az 1 a teljesen átlag alatti, a 10 pedig a teljesen átlag feletti?"), és ebből bizony az jönne le, hogy az átlagember jellemzően az átlag felett van :D Csak érdekesség. Na meg persze az átlaghoz hasonlóan, én is úgy vélem, hogy átlagon felüli vagyok a kinézetemmel (még ha egósnak is hangzik ez). Nem vagyok egy tipikus szépség, sőt, főleg, hogy se nem úgy öltözöm, se nem sminkelek gyakran, de ha kirittyentem magam, bizony megnéznek az utcán... Ha meg teljesen pucéran, közvetlenül tusolás után nézzük a dolgokat, akkor itt-ott nyilván van javítanivaló (amiért igyekszem is tenni), de összeségében egy 10/8at adnék magamnak. Minden álszerénység nélkül :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!