Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti saját megítélésetek alapján helyesnek/szépnek tartjétok magatokat? Kort és nemet is írjatok
Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 20:53
12/37 anonim válasza:
6-os
Öt harmad?? Még Orbán is megnyalná mind a 10 lábujját ezt a számot látván.
13/37 anonim válasza:
Helyes pasi vagyok, persze! Csak mások nem annak látnak! :D LOL. Na jó, azért van akinek tetszem. Valahol Kamcsatkán biztosan :D
Dugtam már, nem is egy nőt, ezt elfeledtem.
14/37 anonim válasza:
A testem jó, a fejem randának nem mondanám, az átlagos szint alját talán megüti.
15/37 anonim válasza:
Átlagosnak. 30 kg-val ezelőtt rondának mondtam magam, még ledobok 10-15-öt, aztán már adnék magamra 8 pontot a 10-ből. :D
17/37 anonim válasza:
12. Mindenképpen reagálnod kellett rá, hogy így írtam. Szerintem a többség értette, de ha neked így könnyebb a lelkednek........
18/37 anonim válasza:
"Öt harmad?? Még Orbán is megnyalná mind a 10 lábujját ezt a számot látván."
Matekból megvolt a 2-es?
20/37 anonim válasza:
Elég jó nőnek tartom magam így is (visszajelzések alapján mások is), de ha lekerül a fogszabi, az lesz csak az igazi. :)
A testemet is szeretem. A combomon, fenekemen van mit formálni, de rajta vagyok a témán folyamatosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!