Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a férfiak is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak is testkép-zavarosak lettek?

Figyelt kérdés

Manapság beírom goggle-be "férfi test" kapásból jönnek a B-kosaras férfi mellek, a sakktáblák a hason. o.O

Beírom, hogy "átlag férfi test" és szinte ugyanazt kapom. Meg mellé a szuper átalakulások, a hogyan lett egy teljesen szexi pasiból sakkmester. :(

Itt gyk-n is azt látom nem is az edzés kategóriába, hogy a fiúk túlgyúrják magukat, pedig az eredete teste nekem pl. jobban megmozgatta a fantáziám.

Nem tudom, hogy én ragadtam-e le és valóban ez az elfogadott, vagy a férfiak lettek ízlésficamosak?

2014. ápr. 21. 12:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Még mindig azt mondom hogy ez a média hatása: mindenhol ilyen testű férfiakat mutogatnak mint akik sikeresek és megkapják a nőket.Nem csoda ha így akarnak kinézni bar amit te linkeltél mint nem tetszőt az annyira nem durva forma.

De egyik nap is volt a gyk-n egy kérdés amiben egy hasonlóan izmos testű srácot mutattak,a válaszok háromnegyede tömény "úhh de jó,tökéletes"" nyáladzás volt.

Azért a legtöbb nőnek még ez a befutó.

2014. ápr. 21. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:
visszanyalt a fagyi, most már a tökéletes férfi testkép is dől a médiából, nem csak a női, már nem csak nekünk kell azt érezni hogy szarok vagyunk, mert nincs modell alkatunk. valahol elégtétel is, valahol meg szar ez az egész, mert miért kéne arról szólnia az életemnek, hogy ész nélkül gyúrok, számolgatom a kalóriákat, és esetleg egy olyan alak elérésére törekszem, ami már az alkatomnál fogva sem lehetséges (deszka lányból nem lesz homokóra, ésatöbbi). ennek ellenére még mindig ott tartunk, hogy a férfiak megindokolják miért jó hogy véznák/zsírosak mint a disznó, mert kigyúrtnak lenni b.u.zis, de azért a legvarangyabb pasi is le tudja szólni adott esetben egy teljesen jó női test apróbb hibáit is. nyújtani nem kell semmit, csak elvárni, de ezt már megszokhattuk volna.
2014. ápr. 21. 13:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Jó is lenne, ha úgy néznének ki a mai pasik, mint apukád. Nem tudom hol látsz te mindenhol túlgyúrt férfiakat, velem többségében inkább ezek jönnek szembe és nem a legalább kisit sportosak:

[link]

[link]

2014. ápr. 21. 13:24
 14/14 anonim ***** válasza:
42%

Nők többsége meg a gáztűzhelyet nem ismeri fel a konyhában, ha mégis akkor egy egyszerű tésztafőzés a nehezére esik.

Ezek után ehet ujjal mutogatni egymásra! Ezen az oldalon úgyis ez a jól bevált szokás!

2014. ápr. 21. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!