Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda pasinak van egyáltalán esélye a szerelemre?
28. válaszoló:
"Klinikaian ocsmánynak kell lenni ahhoz, hogy valaki tényleg akkora szöáréban legyen, mint ahogy azt a kedves kérdező előadta. Sőt! Megkockáztatom, hogy még egy valóban torz ábrázattal is meg lehet nyerni egy leányzót. "
Én is épp valami ilyesmit írtam Neki.
És még annyit tennék hozzá, hogy én nem feltétlen hajtanék el egy fiút azért mert motyog, zavarban van, össze-vissza beszél, ha zavarban van, akkor az azt jelenti hogy tetszem Neki, és az még vonzó is lehet.
@Hanariko: Bocsánat, jogos a felvetés. Vannak hölgyek, akik számára ez aranyos és ebből kifolyólag vonzó. :)
Szép estét!
28: Nincsenek cimboráim, nincsen senki, akivel jóban lennék, másrészről szinte sosem iszok alkoholt, legalábbis ittas még sosem voltam még annyira sem, hogy az változtatott volna a hangulatomon.
Horgászni még nem horgásztam, de az analógiát értem, és már nagyon sok helyen próbálkoztam ismerkedni, mindenhol sikertelenül.
És nem gondolkozom nagy love story-ban egyelőre már azzal is tökéletesen elégedett lennék, ha lenne végre egy lány, aki hajlandó lenne velem kettesben eljönni valahova (randizni), de nekem 27 évesen sem adódott ez meg.
Az, hogy nincs egy társaság, akivel mondjuk eljárj, lehet hogy megnehezíti a dolgot, de nem feltétlen. Én pl. ha eljárnék buliba, nem hiszem, hogy ott tudnék ismerkedni. Ha meg máshol adódik erre alkalom, utca, tömegközlekedés, stb, akkor jobb is, ha egyedül van az ember.
Találj valami hobbit, ami olyan uniszex, tehát vegyesen vannak ott emberek. Nagyon sok extrém sztorit hallani (jó értelemben extrém), hogy ki hol találkozott az éppen aktuális párjával és hogyan, szóval ki tudja, lehet hogy Neked is lesz egy love sztorid. :)
Ui.: 32-es válaszoló: köszönöm a helyesbítést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!