Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda pasinak van egyáltalán esélye a szerelemre?
Hát nem foglak meglepni,de ha nem ronda az illető sem biztos,hogy van esélye.Egy lánnyal beszélgettem neten nem olyan régen,és már nem tudtam mit mondjak neki,mert nagyon kíváncsi lett volna rám.Azt hitte,hogy ronda vagyok tényleg,és azért vagyok ilyen,meg azért vagyok ennyire önbizalomhiányos egyed.Hát nem,igényes vagyok,adok magamra,tanult,értelmes ember vagyok,külsőm sem rossz egyáltalán,átlagos szintet minimum megüti,de az öltözetem még dob egyet rajta.Az egyetlen nagy problémám az,hogy rohadtul félénk és önbizalom nélküli lettem az évek során,az életemben mennyiszer megaláztak,középsuliba is,itthon is,senki nem foglalkozott velem,mindent magamnak kellett kitalálni érted kamasz koromban,senki nem mutatta meg például hogyan kell borotválkozni,egyszerűen semmit.
Eleinte még ment a dolog,próbálkoztam pár lánynál,aztán még többel majd az idő során egyre jobban ahogy jöttek az elutasítások,egyre jobban csökkent az önbizalmam,és egy jó szót nem kaptam tőlük.Mára már kezdeményezni nehezemre esik,mert nem tudom elhinni egyszerűen ezek után,hogy nekem van bármi keresnivalóm náluk...
22/F
Küldj nekem is képet, és esetleg, ha tudok, segítek! Én ugyan lány vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy tényleg létezzen olyan valaki, aki annyira csúnya (és emellett egészséges, ápolt), hogy komolyan SENKI ne adjon esélyt neki.
21/l (BP, de külföldről, szóval az utóbbi 2 évben, amióta ott vagyok, kétlem, hogy találkoztunk volna)
Kedves "rondák", akkor következzék az első lecke: Nem "rondaság" kérdése, hanem a kiálláson múlik a dolog legnagyobbrészt. Ha odapattyogsz egy csajhoz, de elkapod a tekinteted, amikor rádnéz, motyogsz össze-vissza, hülyeségeket beszélsz, ordít rólad, hogy nem vagy magabiztos és rátermett, akkor el fog hajtani a f*ba. Hogy egy közhellyel is éljek, azért mert "neki FÉRFI kell".
Ha ennyire hiányos az önbizalom, akkor markolj fel egy dinamikusabb (egyedülálló) cimborát, próbáljatok bele az arcotokba pár kupicával és menjetek "vadászni". Vágj bele a lecsóba, max lepattintanak; na bumm, keresel másikat. Ne felejts el magaddal egy lehelletnyi rámenősséget is vinni! Ezért is jó olyasvalakivel menned, akinek van ezen a téren tapasztalata, ugyanis tőle ellesheted, mennyire legyél "erőszakos".
Horgásztál már valaha? Ismerős az a rész, amikor becsattintod a csalit, aztán vársz-vársz, jó sokáig, de nem történik semmi? Namármost, ha nem jó helyen próbálkozol, és ennek ellenére hosszasan áztatgatod a horgot az üresben, nem fogsz fogni sz*rt sem. Tessék egy hajszálnyival arrébb menni, ahol esetleg halat is sejthetünk. Legrosszabb esetben ott sem lesz és mégodébb kell költözni. Ha egyhelyben ücsörögve búslakodtok, hogy nincs kapás, akkor nem is lesz.
Klinikaian ocsmánynak kell lenni ahhoz, hogy valaki tényleg akkora szöáréban legyen, mint ahogy azt a kedves kérdező előadta. Sőt! Megkockáztatom, hogy még egy valóban torz ábrázattal is meg lehet nyerni egy leányzót.
Végezetül még annyit, hogy még véletlenül se gondolkodjatok rögtön elsőre valami true love story -ban, mert az úgy nem működik, de nagyon nem. A szerelem első látásra csak egy romantikus hülyeség. Az kötődésnek, érzelmeknek időt kell adni a kialakuláshoz. Maximum kiderül, hogy nem megy együtt és ki-ki megy tovább a maga útján.
UI.: Lehetőleg ne úgy indíts, hogy "Szia! Péter vagyok. Szép a hajad" Azzal, hogy "udvarolni" kívánsz, kimondatlanul a másik fél is tökéletesen tisztában van. Kvázi, ha megvolt a szemkontaktus, onnantól már a hölgyet csak az fogja érdekelni, hogy mit mutatsz talajon (vagy semmi sem, de ezesetben felesleges rá elpocsékolni a drága idődet; lesz jobb célpont).
Két hiba van a példázatodban:
-Homogén erdőterületről beszélsz, de a világ.. Magyarország.. Budapest sem homogén. (Vagy ha vidéken vagy, még az sem homogén). Nem mindegy, hogy mikor és merre próbálkozol. És semmi sincs, ami alapján feltételezhetnél homogenitást. Hacsak nem az, hogy szeretnél ostoba módon modellt építeni.
Ésszerű feltételezésnek hangzik azonban, hogy ha van akkora önbizalmad, hogy tényleg akkora mintát sikerült venned, amekkorából magabiztosan jellemezhető a sokaság, akkor neked semmi gondod nincs az önbizalmaddal. Esetleg a mintavételi módszerek kérdőjelezhetőek meg.
-Azt állítod, hogy a te esetedben minden lámpa piros, nem tudsz túljutni a másik oldalra. De te is az egyik oldalon vagy. Minek akarsz átmenni, ha tudod (mert feltételezed, hogy mindig piros lesz, mert eddig az volt- nem árulom el, hogy ebben hol a hiba ;)), hogy nem lehet? Nem vagy egyedül azon az oldalon. Nem tudom láttad-e, hogy létezik olyan magányos nő, aki úgy néz ki mint chewbacca, mert szőrös az arca. Egyszerűen csak lejjebb kell adnod.
A szerelemre persze.
A viszonzott szerelemre? Arra semennyi.
A ronda nők ugyanúgy felszínesek, nekik se kell ronda pasi, szóval ez baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!