Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda pasinak van egyáltalán esélye a szerelemre?
irigyellek hogy MINDEN lányról tudod h mit gondol rólad és már minddel találkoztál, vagy legalábbis a véleményükkel.
most komolyan, itt inkább az önbizalom a kérdés középpontja, hogy neked ebből nincs elegendő, és félsz, és satöbbi. ezen kéne dolgozni!
Én is ronda vagyok,eddig egy lány se vonzódott hozzám.
Pedig sportos vagyok,magas,igényes.
18/F
Na erre már én is borzasztó kíváncsi vagyok.
Küldj képet privátba, szombathelyi vagyok, szóval ha nem itt laksz nem ismerlek.!
szerintem a "ronda" (ismétlem, kinek?) lányok kb nem is mernek semmit se tenni, még annyit se hogy feltesznek egy ilyen kérdést, mert annyira reménytelen minden, pedig csak tojni kéne a világra, mert nehogymár mások mondják meg hogy ki micsoda miért hogyan.
hóóóó! tegyél érte hogy jól érezd magad a bőrödben amit kaptál! itt kezdődik a "szépség"....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!