Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ronda pasinak van egyáltal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ronda pasinak van egyáltalán esélye a szerelemre?

Figyelt kérdés
Mert én folyamatosan csak visszautasításokat kapok, és már egyáltalán nem vagyok fiatal, de még csak randim sem volt soha.

2014. ápr. 20. 21:56
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
9: Igényes vagyok magamra, de eddig minden csaj szerint ocsmány vagyok. Kivétel nélkül.
2014. ápr. 20. 22:03
 12/35 anonim ***** válasza:

irigyellek hogy MINDEN lányról tudod h mit gondol rólad és már minddel találkoztál, vagy legalábbis a véleményükkel.

most komolyan, itt inkább az önbizalom a kérdés középpontja, hogy neked ebből nincs elegendő, és félsz, és satöbbi. ezen kéne dolgozni!

2014. ápr. 20. 22:05
 13/35 anonim ***** válasza:

Én is ronda vagyok,eddig egy lány se vonzódott hozzám.

Pedig sportos vagyok,magas,igényes.

18/F

14/35 anonim ***** válasza:
Láttam már ronda gyereket jó nővel. Nyugi.
 15/35 A kérdező kommentje:
10: De ennyire drámai a helyzet. Nincs olyan lány, aki szerint ne lennék förtelmesen ocsmány.
2014. ápr. 20. 22:06
 16/35 anonim ***** válasza:

Na erre már én is borzasztó kíváncsi vagyok.

Küldj képet privátba, szombathelyi vagyok, szóval ha nem itt laksz nem ismerlek.!

2014. ápr. 20. 22:07
 17/35 A kérdező kommentje:
12: Önbizalmam az van bőven. De mellette teljesen reális az önértékelésem. Eddig még sosem volt olyan lány, akinek legalább egy kicsit bejöttem volna.
2014. ápr. 20. 22:09
 18/35 anonim ***** válasza:

szerintem a "ronda" (ismétlem, kinek?) lányok kb nem is mernek semmit se tenni, még annyit se hogy feltesznek egy ilyen kérdést, mert annyira reménytelen minden, pedig csak tojni kéne a világra, mert nehogymár mások mondják meg hogy ki micsoda miért hogyan.

hóóóó! tegyél érte hogy jól érezd magad a bőrödben amit kaptál! itt kezdődik a "szépség"....?

2014. ápr. 20. 22:10
 19/35 anonim ***** válasza:
á értem, akkor a szerinted helyes önértékeléseddel van a probléma! mi alapján működik? ja mások véleménye alapján? és magad szerint? ronda vagy? ó nem, ha önbizalmad van akkor gcijólnézelki és tojsz másokra.
2014. ápr. 20. 22:11
 20/35 A kérdező kommentje:
19: Ha valaki figyelmen kívül hagyja a külvilág jelzéseit, az hülye. Ha forgalmas útkereszteződésen akarsz átkelni, de pirosat mutat a lámpa, folyamatosan jönnek az autók, s mikor lelépsz 3-an is vissza akarnak húzni nyílván nem te leszel a hibás ha elütnek, mert te minek is vennéd figyelembe a külvilág jelzéseit. Te elindulnál, mert te meggyőződésed, hogy zöld van. -.-
2014. ápr. 20. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!