Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha tudja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha tudja egy lány, hogy szeretem, és szórakozik velem?

Figyelt kérdés
Mivel törhetnék borsot e Rémséges Ribanc orra alá? Tudja, hogy szeretem, és kihasználja... Mit tegyek, hogy ne tudjon játszani az érzéseimmel? Elég gyakran beszélgetünk, mert kötődöm hozzá, de bár ne tenném.
2009. dec. 22. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Most baj vagy nem???

Ha szeretni akarod akkor beszélj vele az érzéseidről ha csufot üz azután is belőled tedd féltékennyé talán bejön vagy ne is féltékennyé hanem szerezz magadnak egy másik barátnőt és meg fogja tudni hogy nem szereted!

2009. dec. 22. 16:37
 2/11 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy olyanokat mer mondani nekem, amit másnak nem, mert tudja, hogy elnézem, vagyis nem is inkább elnézem, hanem hogy megbocsátom, mert szeretem...

És én ezt nem akarom, de egyszerűen szeretem és megteszem. És ezt utálom.

2009. dec. 22. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Egy kicsit csináld úgy, mintha nem bocsátanád meg neki, néha szólj be neki...
2009. dec. 22. 17:15
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
tünj el egy idöre mondjuk 2-3napra. Ha szeret akkor keresni fog, ha meg nem akkor nemvesztettél semmit. Sok sikert
2009. dec. 22. 19:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Amikor eltűntem egy hétre... Akkor csak adatlapomat kukkolgatta myvipen.
2009. dec. 22. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Miket mond???
2009. dec. 22. 21:43
 7/11 anonim válasza:
100%
hát barátom ilyenkor ez nehéz. de én azt mondom neked álljál le vele bunkózni meg flegmázni de olyan szinten h nagyon mikor szivat akkor meg még rá 1 lapáttal és kész... hiddel tapasztalat ;)
2009. dec. 22. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
vagy csak simán szerezz be egy stukkert és ha tovább szivat lődd el az egyik térdét, és kéjsz:D
2009. dec. 25. 18:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne bocsáss meg neki mindent.. tudom ilyenkor nehéz ezt mivel voltam már én is így :S sajnos...:S De kezdj el vele néha bunkózni :) vagy tünj el pár napra.. és akkor télleg ha szeret akkor keres ha nem akkor buktad barátom..Sajnos ez van:S 16/F voltam :D
2009. dec. 25. 18:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

péklapát.

szarj rá, ugass vissza, csinálj logikátlan dolgokat, és NE menyj oda beszélgetni.

20F

2009. dec. 25. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!