Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen sráccal mit lehet tenni?
Pár hete megismerkedtem itt egy pasival. Àttértünk Facebook-ra, ahol kiderült, hogy a koráról, valamint a tanulmányairól hazudott.
Számot is cseréltünk, gyakran felhív és hosszasan beszélgetünk. Facebook-on is gyakran ír.
Az első találkozót lemondta még aznap este, mert 'nem mer találkozni' velem.
Legelőször részegen mert felhívni. Múlt hétvégén hajnalban felhívott, részegen (én buta, nem kapcsoltam ki a telefonomat).
Ilyen sráccal mit lehet csinálni? Miért csak az ilyeneket 'vonzom be'?
Jól sejtem, hogy ha kezdetektől fogva igazat mondott volna, akkor facebook-ig sem juttok el?
Mellesleg mit akarsz tenni? Nyilván vagy leszarod vagy tovább beszélgetsz/találkozol vele.
Koptasd le inkább, ez erősen gyanús.
Ha már akkor hazudott, mi lesz később...
Lehet rossz helyen keresel.
(Én is, mert én meg mindig a hülye vagy foglalt lányokat vonzom be. Ez van.)
Attol mert nem otthon ulos hanem bulizos meg nem biztos h rossz ember.. hazudott a jegyeirol.. szegyenli oket lehet azert.. miert kell valakinek ahoz okosnak lennie h szeressek?
a korarol mit hazudott? hany eves es mit hazudott..
huuuh de nagy baj h csak buli fotok vannak rola.. legalabb nem egy egoista barom.. ez aztan a nagy baj.. komolyan. en se rakok fel magamrol kepeket.. csak ha bulizni megyek neha raknak fel rolam.. nekem is csak az van.. de akkor en mar semmire kello lennek?
mikor taliztatok jol bant veled? kedves volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!