Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen otletes tetet lehet tenni egy biliardjatekra, egy olyan sraccal, akivel csak most ismerkedek?
Igazan csak ketszer voltam kint vele, s nem ismerem igazan. Picit az a rossz fiu tipus, de ugyanakkor nagyon tisztelettudo es kedves.
Megegyeztunk egy biliard jatekba, de nem jut eszembe semmi erdekes tet.Foleg h nem ismerem.
Valami otlet?
Gondolom a tettre gondolsz ami 2tt, de amúgy is teljesen hülyeség a kérdés.Ha egyszer biliárdozni mentek akkor milyen "tettet" kellene még kitalálnod és minek?Nem értem.
Menj és érezd jól magad aztán majd alakul, ne kell mindent(főleg nem egy randit) agyontervezni.
Nem tettre hanem tétre gondolt, de ezt minimális logikával ki lehetne következtetni ;)
Hát ha ennyire az elején vagytok akkor hívasd meg magad moziba vagy valami, és akkor az is egy lehetőség, hogy még jobban megismerjétek egymást. Vagy ha picit szívatni akarod, akkor öltöztesd be női ruhákba :D
igen te'tre gondoltam, nem tettre. A noi ruhas az izgi:d koszi szepen.
Ha meg vannak otletek plss irjatok le, koszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!