Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egy szakítás miatt teljesen tönkretettem magam? (lent)
Pár hónapja volt egy nagyin csúnya szakításom és nem tudtam tültenni magam rajta mert nagyon szerettem. Ezért sajnos összevagdostam magam egy késsel töbször is. :( Ahogy viszont ezt abba hagytam elkezdtem magam hánytatni mer azt hittem a külsömmel van gond. Most meg már nem tudom mit csináljak. :(
Hogy álhatnék le ezekkel? Vagy mit csináljak? Mert aminat abba hagyok valamit mindig jön más. :(
Fordulj szakemberhez, mert ez már nem normális.
Azt meg még mindig nem értem, hogy egy rohadt szakítás miatt miért kell ilyeneket csinálni. Vannak emberek akik sokkal komolyabb sérelmek ellenére sem csinálnak ilyeneket.
Tényleg nem ártana orvoshoz fordulni.
Illetve kéne keresned valamit, ami leköti a szabadidődet és amit szeretsz csinálni.
Nekem is volt egy csúnya szakításom és azóta is többször igencsak kib*szott velem az élet (tegnap este is...), de ez van, tovább kell lépni és nem sajnálkozni. :)
Majd jön más, majd túl leszel ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!