Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves koromban mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves koromban mekkora pénisznek kell lennie?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 14:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16:06os vagyok. CSak tudd nem hiszek istenben, sőt nagy szkeptikus vagyok minden hittel kapcsolatban, látom elég beszűklt az agyad, hogy a válaszom arra vonatkozott, hogy mindenkinek akkora AMEKKORA JUT NEKI,AMEKKORÁT A TERMÉSZET ADOTT NEKI NEM FOGJA TUDNI HOSSZABBÁ/ RÖVIDEBBÉ TENNI!
2009. dec. 22. 16:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Mármint műtéti beavatkozás nélkól. Szerintem inkáb aki kicsinek érzi, annak a kisebbségi komplexusán kell kicsit javitani. A magyar átlag 14,5 körül van, most nem tudom tizedesjegyre pontosan. A barátomnak 15, mégis 3-4 orgazmust tud nyújtani vele nekem és eléri a g-pontom még a farkával is!
2009. dec. 22. 16:24
 13/17 A kérdező kommentje:
csak tudni akartam mert a farkam mérete 17cm
2009. dec. 22. 16:27
 14/17 anonim ***** válasza:

tök mind1 mekkora egy barátnőm mesélte ,hogy a srác a 23 centivel nem tudta kielégíteni szóval nem a méret a lényeg hanem a technika amit sok sok hölgy után tanúl meg az ember.

a kérdésedre válaszolva felnőtt férfiaknál!!:

Átlagos pénisz méret ernyedt állapotban: 8,5 cm

Ugyanaz erekció közben: 13-16 cm

Legkisebb mért pénisz: 1,6 cm

A legnagyobb: 29 cm

2009. dec. 22. 16:30
 15/17 A kérdező kommentje:
figyi tom mi a lényeg el hiszed a kamasutra össze pózát megtanultam mert unatkoztam nyáron:)
2009. dec. 22. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:

tök mind1 mekkora egy barátnőm mesélte ,hogy a srác a 23 centivel nem tudta kielégíteni szóval nem a méret a lényeg hanem a technika amit sok sok hölgy után tanúl meg az ember.

Kijavítanám, nem sok sok hölgy, ne gyüjts trófeákat, ha egyet ki tudsz normálisan elégíteni,már az is jó!

2009. dec. 22. 16:32
 17/17 anonim ***** válasza:

"figyi tom mi a lényeg el hiszed a kamasutra össze pózát megtanultam mert unatkoztam nyáron:)"

Sokat nem fogsz érni vele...Mert ahogy már leírták a technika a lényeg, és minden lánynál más. Tehát mindegyiket ki kell tapasztalni akivel éppen vagy. Nem kell ahhoz sok sok hölgy, ne gyűjts trófeákat: ha egy nőt ki tudsz jól elégíteni, már az is valami.

2009. dec. 22. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!