Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy ez kics pénisznek számit?
a korombeli haverjaim mind dicsekednek, hogy nekik milyen nagy peniszuk van, szerintem az enyem kicsi, es felek hogy ha oda kerul a sor, akkor baratnom is kicsinek tartja, 13 cm hosszu, es 12 cm korbe. szerintetek noni fog meg?
15/f 16 leszek nemsokara.
Pedig hidd el, tapasztalatból mondom, hogy nem az a lényeg! Én is kockásra aggódtam magam emiatt tizenéves koromban, mert hasonló helyzetben voltam, mint Te. Sokan dicsekedtek majdnem 20-as számaikkal... Én pedig lapítottam a 14-esemmel :-(
Sok nő tényleg a nagyra vágyik, én is összejöttem párral, akikkel nem passzoltunk emiatt. Aztán lett egy párom, akinek az ennél nagyobb már túl nagy lett volna. És hihetetlen dolgokat tapasztaltunk meg egymás mellett, amit álmomban nem képzeltem soha....
Szóval tapasztalatból mondom, nem kell aggódnod! Csak meg kell találnod a minden tekintetben neked való párt!
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!