Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit tesztek ebben az esetben? Nagyon fontos!
A szituáció:
2-3 hónapja ismerkedsz egy Nővel. Tudod, hogy ő komoly kapcsolatot szeretne veled, és azt mondod, hogy Te is arra vágysz. Ritkán találkoztok, mert szinte állandóan dolgozol. Egy idő után már nem vagy biztos abban, hogy ezzel a Nővel párkapcsolatot szeretnél (hogy ennek mi az oka, azt én mint Nő, nem tudom, csak mondjuk Te).
Ebben a helyzetben, tehát ha tuti biztos, hogy NEM akarsz vele járni, akkor mit teszel?? -->
1) Megszakítod vele a kapcsolatot, nem keresed, nem írsz neki, nem hívod, nem találkozol vele.
2) Mivel azért bírod őt, továbbra is keresed, 2-3 naponta felhívod 1 óra hosszára, 1-2 naponta ráírsz a neten és 2-3 hetente megbeszélsz vele egy talit, olyankor szájon puszilgatod és mindig (!) hosszan adsz pár búcsúcsókot.
3) Nem szakítasz meg vele minden kapcsolatot, de biztosan nem keresnéd olyan sűrűn, mint a 2) pontban leírtak.
4) Saját válaszod
(Velem a 2) pontban lévőt csinálja a pasi - 30 éves - de nem tudom mit akar tőlem és kezdek belehalni a bizonytalanságba. Miért csinálja ezt ebben a szituációban? :(( )
Mire alapozod azt, hogy ő nem biztos abban, hogy párkapcsolatot szeretne? Megkérdezted? Mondta?
Az itt a baj, hogy csak találgatsz. Feltételezgetsz, bizonytalankodsz, őrlődsz. Meg kell kérdezni.
15#
Erre én is gondoltam már.
16#
Én már többször megszerettem volna beszélni, felhoztam a témát, de valahogy mindig terel. Pedig tudunk kommunikálni, de egyszerűen erről nem lehet vele beszélni, terel és terel... Ha meg odajutunk, akkor nem mond konkrétumot. Kétségek között hagy.
17#
Ezt mondom, hogy kérdezem én, de hagyja, hogy bizonytalan legyek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!