Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as pasik is csak szórakoznak?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy 31 éves férfival. Csak cseten akart beszélni. Megbeszéltünk két randit is. Mind a kettő napján eltűnt, most meg hirtelen felbukkant, hogy találkozni kellene. Erre megírtam neki, hogy volt rá kb. másfél hónapja rá, hagyjon békén, szórakozzon mással, ne rabolja az időmet. Erre ő van kiakadva, hogy türelmetlen vagyok...2014. ápr. 19. 11:35
2/9 A kérdező kommentje:
ja, és azt is írta, ő a világ legelfoglaltabb embere... miközben egész nap online fb-n.
2014. ápr. 19. 11:39
3/9 A kérdező kommentje:
Ott a kérdés...
2014. ápr. 19. 11:39
4/9 anonim válasza:
Szerintem te nem akarsz tőle semmit. Vagy ha igen, nem fogsz jól járni.
6/9 anonim válasza:
Ott a pont! Ki igen, ki nem. Te olyat fogtál ki aki igen.
7/9 A kérdező kommentje:
én akartam tőle, ott volt a két lehetőség. de hogy eltűnik ennyi időre... az nem oké...
2014. ápr. 19. 11:47
8/9 anonim válasza:
Ő speciel szerintem szórakozik. Mert ha nem jó neki a
megbeszélt randi, és azt tudja (akár aznap reggel meg-
mondják neki, hogy túlórázni kell, akár előtte napokban,)
legyen benne annyi gerinc, hogy SZÓL, és nem ülteti fel
a másikat.
Ez nem türelmetlenség, hanem linkség, önzőség. Kérdező,
neked van igazad. Nekem égne a bőr az arcomon, ha ilyet
tennék, nem hogy utána kiakadjak (pedig a legjobb véde-
kezés a támadás..)
9/9 anonim válasza:
Nem az életkortól függ, de az ilyet kerüld el minél távolabbra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!