Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megérdemelte?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérdemelte? Kellemetlenül kellene éreznem magam?

Figyelt kérdés
Volt egy buli ahol összefutottam a sráccal akivel kavartam, (párszor lefeküdtünk, aztán lemondogatta a találkákat, meg olyan is volt hogy elfelejtette, aztán meg csak simán nem keresett többet) és hát elég sokat ittam nem is emlékszem mindenre. Az a lényeg, hogy nem beszéltünk a buliban, csak mikor nézett akkor bemutattam neki egy szép nemzetközileg ismert kézjelet. Ez mennyire kínos?
2014. ápr. 18. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, gyerekes voltál

Igen megérdemelte, de szerintem pont leszarja

És szerintem neked is ezt kellene tenned.

Az, hogy részegen bemutattál a discoban egy pasinak, akivel régen kúrogattál nem a világ nyolcadik csodája, lépj tovább.

2014. ápr. 18. 22:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Tudom, igazad van :) Csak én mindene sokat rágódom nem tehetek róla.
2014. ápr. 18. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Mintha lett volna egy kérdés nem is olyan rég (utóbbi 24 órában), amikor egy srác kérzedte, hogy bemutatott neki

egy csaj.... Life is beautiful :)

2014. ápr. 18. 22:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Láttam, mikor kiírtam a kérdést kidobta :) De nem hiszem, hogy ő volt nem olyan típus, aki itt kérdezget, nameg ahogy írta már valaki, valószínüleg tök leszarja az egészet.
2014. ápr. 18. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!