Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tettél olyat ami ésszerűtlen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tettél olyat ami ésszerűtlen, de nagyon vágytál rá?

Figyelt kérdés

Még akkor is, ha tudtad, jól nem jöhetsz ki a dologból, de azért a pillanatért megérte?

(Mi volt az, hány éves vagy?)

2009. dec. 22. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem. Amióta meg van barátnőm, azóta főleg. Nem hiányzik, hogy rossz következményei legyenek, de egyébként sem.
2009. dec. 22. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hajjjaj nem is egyszer. szenvedtem is utána de megérte, mert azok voltak a legszebb élmények. mi volt az? vajon mi lehetett ha a kérdés szerelem szex kategóriában van és vágytál rá? és szemtelenül fiatal voltam.
2009. dec. 22. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Hagytam, hogy Franzfürdich bácsi beleélvezzen a nunuskámba 9 évesen, csak azért, mert így enyém lett az ékszeresládája és kishercegnőnek éreztem magam.
2009. dec. 22. 12:54
 4/6 A kérdező kommentje:
12:51-es: és most mennyi idős vagy? ma már nem tennéd meg?
2009. dec. 22. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 17,aztán 18 és 19 évesen is megtettem.Minden évben egyszer ugyanazzal a pasival.Ő olyan igazi macsó,aki után "állva pisilnek a lányok",de megérte.Ebből a háromból kétszer 1-1 döglődő kapcsolatban volt megcsalás.Milyen volt?Naggyon jó!

Ma megtenném-e?NEM!Ma már benőtt a fejem lágya,és inkább kordában tartom a vérem,amennyire lehet.Amit meg nem bírnék ki,azt inkább elkerülöm.

Aztán még 19 évesen a bulizós nagy korszakomban csináltam 1-2 fura és merész dolgot,de ma már lehiggadtam.No nem mentem oroszrulettezni grupiban,ahol egy aidses is van.(Hollandiában ez a legújabb hülyeség...)De voltak olyan vakrandijaim,amihez ma már nem lennék elég bátor,vagy éjszakai kószálásaim veszélyes környékeken is.De szerencsére van egy őrangyalom valahol.

23L

2009. dec. 22. 13:29
 6/6 anonim válasza:
100%
Igen éppen most is ezt teszem egy 10 évvel idősebb sráccal kavarok aki a barátom már nagyon régóta de most kicsit egymásba gabalyodtunk pedig neki van bnője tudom h rosszat teszek de ....hát ez van 22L
2009. dec. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!