Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami természetes módszere a mellnagyobbításnak?
Figyelt kérdés
Amihez természetesen nem kell kés alá feküdni, se műtőasztalon kikötni, nem lesz bennem semmi műanyag, meg ilyesmi. Pl ilyen krémekre gondolok, gyógynövényekre, vagy természetesebb orvosi beavatkozásokra.2014. ápr. 17. 22:32
11/20 anonim válasza:
A zsír is természetes, fogyassz el egy disznót naponta.
12/20 anonim válasza:
A mell térfogatának jelentõs hányadát zsìrszövet teszi ki, ebbõl következik, hogy hízással növekszik, a testtel együtt. Azt pedig hogy a felhalmozódó zsîr milyen azányban oszlik majd meg, ndm lehet befolyâsolni. Törõdj bele, és fogadd el magad olyannak amilyen vagy, majd találsz valakit aki ufyanezt teszi. A normális srácok nem a mellméret alapján választanak párt.
F/18
13/20 A kérdező kommentje:
Nincs barátom, és vékony vagyok, szinte egy dkg zsír sincs rajtam, abszolút nem vagyok hízékony, így ha akarnék se tudnék hízni. De nem is akarok, mert akkor meg az alakommal lenne gondom.
2014. ápr. 17. 22:41
14/20 anonim válasza:
Mit akarsz a B-s méret az már jó. Határozottan nagyobb melled van mint egy átlagos férfinek.
15/20 CptTomato válasza:
A terhesség megnagyobbítja.. és eléggé természetes :)
16/20 A kérdező kommentje:
De én fiatal vagyok, és nem akarok terhességig várni... bőven ráérek gyereket szülni 30-35 évesen, addig meg nem akarok kikészülni a gátlásosságtól.
2014. ápr. 17. 22:48
17/20 anonim válasza:
Ismerj meg engem és nem leszel gátlásos.
18/20 anonim válasza:
Szüntessem meg a gátlásosságod?
19/20 anonim válasza:
plasztikai műtét(ÚJ) Zsirleszivásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!