Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti akarnátok ilyen életet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti akarnátok ilyen életet?

Figyelt kérdés
Szorgalmasan dolgozol, veszel egy házat, egy autót, törvénytisztelő jóállampolgár vagy, feleségül veszel valakit, csinálsz két gyereket, elváltok, szívrohamot kapsz, munkahelyet váltasz,. megint feleségül veszel valakit, megint csinálsz egy gyereket, megint szívrohamot kapsz, megint elváltok, alkohol problémáid is lesznek, 65 évesen meghalsz. Ez egy annyira tipikus életpálya, olyan, de olyan sok ilyen történetet hallani. Tényleg ez kell az embereknek???
2014. ápr. 16. 21:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor mitől vagy alternatív? Teljesen ugyanolyan életed van mint bárki másnak, max annyi a különbség, hogy (még) nem alapítottál családot.
2014. ápr. 16. 22:55
 12/13 Laylah ***** válasza:

Nem akarnék, már az elején bukik az egész.

Szorgalmasan dolgozni, ez annak a szinonimájának tűnik, hogy meggebedsz minden egyes fillérért... Az emberek többsége nem jókedvéből dolgozik, hanem mert élni kell valamiből. Persze ha van motiváció, akkor van szorgalom is. A lényeg az, hogy nem akarom, hogy az életem leginkább központi része a munka legyen. Persze, nyilván dolgoznék, de nem éjt nappallá téve, őrült módjára belevetve magam; a napi 8 óra épp elég lenne.

Veszek egy házat, autót-rész. Ház éppen nem kell, nekem egy nagyobbacska társasházi lakás is megteszi (társasházban nőttem fel, majd kertes házat építettünk, mégis visszavágyom). Autó nem kell, ellenben egy jó kis choppert vagy valami nagymotort elfogadnék, na meg egy jogsit is. XD

Törvénytisztelő állampolgár: ez kb. természetes, szóval erre nem igazán fordítok külön figyelmet.

Házasság, gyerekek: csúnya kifejezés lesz egy 24 éves nő szájából, de: kell a halálnak. Nem preferálom a házasságot; a polgári házasság csak egy papír, a templomit meg a hátam közepére sem kívánom; a gyerekekről meg annyit, hogy nem vagyok gyerekgyáros kisiparos, nem érzem úgy, hogy nekem az életem elengedhetetlen kelléke lenne egy gyerek, és különben sem érzem magam késznek rá, a ráadás pedig az, hogy nem is szívlelem őket és nem értek hozzájuk.

A válások és a szívrohamok a nem megfelelő társ kiválasztásából adódnak, valamint a túlzott mértékű stresszből, ahogy valószínűleg az alkoholizmus is.

Szóval nem, nem vágyom még csak hasonló életre sem...

2014. ápr. 16. 23:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Az említett rossz sorsokat senki nem választja, sőt senki nem látja előre éppen ezért el sem kerülheti. A döntéseink helyessége mindig csak később a jövőben válik egyértelművé. Polgári házasság nélkül is lehet olyan társad aki kikészít, plussz becsúszik egy gyerek. Senki nem jókedvéből dolgozik éjjel-nappal hanem kényszerből mert valamiből élni kell. A szükség könnyen rávihet.
2014. ápr. 17. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!