Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti akarnátok ilyen életet?
2!
Nem, nyilván senki nem így tervezi, de mégis annnnyira tipikus ez. És még pampognak az emberek, ha valaki kineveti a társadalmat és inkább "alternatív" életet él.
"20 éves korra nemibetegnek, drogfüggőnek és magányos embernek lenni"
Látszik, hogy te is nyakkendő huszár vagy. És rendkívül előítéletes. 20 éves korra? Ez a szöveg kb olyan, mint: "higgyé jézusba mer ha nem, elviszi a lelked az ördög!" Ennyi. Te rosszindulatú jancsi.
Nem vagyok nyakkendős huszár. Én elég alternatív életet éltem. 16 évesen már drogfüggő voltam, és én is nevetséges embereknek tartottam azokat akiknek családjuk van dolgoznak stb. Nem kívánom vissza azt a korszakot. Szerencsére leszoktam, sikerült leérettségiznem 20 évesen és azóta elvégeztem egy egyetemet is. Szeretnék családot, szeretném ha lenne célja az életemnek és ha mégis úgyalakul, hogy elválok, hát legalább megpróbáltam.
Van egy pár jó barátom akik nem voltak olyan szerencsések mint én, és ők valódi emberi roncsok már most huszonéves korra. Ennyit az alternatív életmódról. Ha nem ilyesmire gondoltál akkor ne haragudj, de az én köreimben az alternatív életmód az állandó drogozást, piálást, és a társaságban mindenki mindenkivel bqszást jelenti.
Már mi a jó francért lenne egyenlő az alternatív életpálya a drogozással???
Én pl nem alapítottam családot, és köszönöm jól megvagyok 36 évesen. Nem dohányzom, pláne nem drogozom, s nagyon visszafogottan nyúlok az alkoholhoz.
Van jó és érdekes munkám, hobbijaim. Szóval attól hogy nem álltam be a sorba életpálya terén, nem lettem emberi roncs.
36 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!