Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi bajotok van a mai lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajotok van a mai lányokkal, fiúk?

Figyelt kérdés

Egyre több fiú ismerősömtől hallom, hogy teljesen kiábrándultak a lányokból, nagyon sokan szinglik, nem is találnak párt maguknak. Nagyszüleimtől tudom, hogy régen nem volt ennyi komplexus a férfiakban. Hol lett elrontva ez az egész?

L

2014. ápr. 15. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert mind 2 nem idióta lett...A lányoknak a flegmaság bunkóság kell, mert az izgalmas.Hogy legyen valaki steroidos majom aki villogtatja a MŰ "izmait".A férfiak meg a lufimellű,kacsaszájú,bulis,agyonsoványodott nők kellenek.El van cseszve az egész...Ja meg ott vannak a tinik mint én.Ciki 14évesen szűznek lenni, ezt a legkomolyabban mondom.Ha valaki nem smárolt lúzer.A csajoknak meg szeretet hiányuk van ezért van nekik 2.000követőjük, mert mindent kitesznek.Szóval egyre több a ringyó,hímringyó...-.- Jah arról nem beszélve hogy a pasi ideál 2014re Varga Ricsike és társai lettek.
2014. ápr. 15. 21:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A mai nők nagy többségéből hiányzik az intelligencia, a műveltség, az empátia, és a szerénység. A fiatal hölgyek semmi másból nem állnak mint önzésből, egoizmusból, gúnyból és flegmaságból. Arról nem is beszélve, hogy olyan elvárásokat támasztanak a fiatal férfiak felé amit egy fiatal férfi, ha nincs baromi nagy szerencséje nem tud teljesíteni. Gyakorlatilag a fiatal csajok számára a férfit Johnny Depp vagy Robert Downey Jr. jelenti, és elvárják, hogy mindazt amit ezek a sztárok negyven év alatt hoztak össze mi 20-25 évesen prezentáljuk. Vagy a másik véglet akinél a férfi 90 kilónál és 185 centinél kezdődik a lényeg hogy legyél magas kigyúrt állat.

Mindezekkel ellentétben a drága hölgyek semmit nem tudnak letenni az asztalra, elvárják, hogy az egész életet a férfi rakja a seggük alá...

Nagyon sokáig voltam egyedül, most végre találtam egy normális lányt akivel lehet BESZÉLGETNI, aki sütit süt nekem, aki szerény, okos és tisztelettudó, akinek a férfi nem a pénznél, meg az izmoknál kezdődik! Na ilyen lányok kellenének sokkal-sokkal több. Ma a lányok kb. egy százaléka ilyen. A többi cukormázzal leöntött trágya semmi több.

2014. ápr. 15. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!