Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Voltatok már férfi WC-ben?
Úúú, egyszer egy tanulmányi versenyen egy idegen iskolában a feladatlap megírása után éreztem, hogy sürgősen el kell jutnom a mellékhelységbe. Mikor megláttam a WC feliratot, azt hittem sírva fakadok az örömtől. Esküszöm, egy női bábu volt az ajtón (vagy csak én láttam úgy). Beléptem, és egyből berohantam egy fülkébe. Hallottam, hogy valaki bejön. Gyanús volt, hogy nem hallottam a mellettem lévő fülke ajtajának nyitódását, de a lelkem már hugyozik. Nem tudtam hova tenni a dolgot, ezért inkább nem figyeltem oda. Mikor hallottam, hogy már egyedül vagyok, gyorsan kislisszoltam. Nem tudom, hogy nem vettem észre bemenetelkor, hogy közvetlen az ajtó mellett 3 piszoár sorakozott.
A szégyentől meghaltam volna, ha kifelé menet meglát egy srác, vagy akárki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!