Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondanátok álmotok melójáról egy friss kapcsolatért?
Hónapok óta a rajtrácson állok,hogy mehessek külföldre dolgozni. 1 hete megkaptam a lehetőséget. Kb. pont akkor mikor megismertem és összejöttem egy lánnyal....
Úgy érzem,hogy akárki is lehetne Ő, az igazi is. Engem nagyon régóta nem fogott meg senki, és most csoda történt....
Az Isten küldte nekem ezt a lányt, vagy az Ördög,hogy eltántorítson az álmaimtól?
Anno en is a szerelmet valasztottam a kulfoldi munka helyett.
Siman mehettem volna kulfoldre jol fizeto allasra, de inkabb a lannyal maradtam es otthon kezdtem el dolgozni.
Ennek mar 2,5 eve. A kapcsolatunk meg mindig megvan, es minden szinten tokeletes. Es kepzeld, ket ev utan elegunk lett az otthoni munkabol es kozosen jottunk ki kulfoldre. Most megvan a kulfoldi jol fizeto allas es a szerelem is.
Munkat sokkal konnyebb talalni, mint igaz szerelmet.
Elfogadtam a melót.
Úgy néz ki a dolog,hogy 1-2 hónap közötti időszakot kell kibírnunk egymás nélkül és utána jöhetne hozzám amennyi időre akar. Aztán ki tudja, ha addig is ugyanígy leszünk lehet elgondolkozok,hogy hazajövök.
Én úgy érzem,hogy 1-2 hónap fél lábbal kibírható idő,ha ennyi idő alatt keres mást,vagy nem bírja végig csinálni akkor nincs miről beszélni.
Szerintem jó döntést hoztál.
Egyébként ő azt mondja, hogy szívesen kimenne 1-2 hónap után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!