Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy érdekből cselekszetek egy kapcsolatért? F
Annyira arra törekedtél, hogy egzisztenciát építs ki, hogy közben úgymond elfelejtettél érezni. Minden nőben azt látod majd, hogy úgymond milyen befektetés lenne..és nem a szerelem lehetőségét . Csak annyi a baj, hogy így kb. megfosztod magad egy nagyon boldogság teljes dologtól, de remélem össze futsz egy olyan nővel aki el fog varázsolni
26/L
Fiatalabb vagyok mint te... de már pár éve együtt élek valakivel... és elvárom h dolgozzon... jelenleg úgy áll a dolog h még jobban is keres mint én és viszont is *****gat... h keressek már jobban, félig viccesen....
Szerintem ez egy felnőtt kapcsolatban normális, csak ne erőltesd túl a dolgot.
alap,hogy számba veszem,hogy miféle a munkája,de a lényeg,hogy legyen neki,ne legyen naplopó.
ilyen jövő-menő madárkáknál mindegy,de a kapcsolathoz komolyabb kritériumoknak kell megfeleljen a hölgyemény.
legalábbis én számba vettem elég sok mindent mielőtt leparkoltam egynél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!