Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képek alapján vélemény rólam? CSAK LÁNYOK
Figyelt kérdés
Leginkább az érdekel hogy mit változtassak a külsőmön és mit ne!
2014. ápr. 14. 10:53
21/29 anonim válasza:
Nyugi, a külsőd miatt nem kell aggódnod ismerkedéskor. Helyes vagy, olyan kedves, de azért nem nyálas, hanem férfias is. Pont jó :)
Nyugodtan próbálkozz annál a lánynál!
22/29 anonim válasza:
Helyes arcod van - ezt így az eddigi vélemények alapján is elhiheted :D Nekem ez a rövid zselézett haj nem jön be, de az részletkérdés. És igen, látszik hogy van rajtad egy kis fókazsír, de szerintem sok lány ez nem zavarna. Ha téged zavar akkor ez még könnyen leadható. 25-30 év köztinek tippellek.
23/29 anonim válasza:
Szerintem pont a negyedik képen nézel ki legjobban. :D
24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm meglepő, mondjuk izlés kérdése. egyébként idén leszek 31 nagyja részt jók a tppek. Köszönöm mindenkinek megnyugodtam. elfogadni kell magam, de szerintem nem csak én egyedül vagyok így. :) szép napot.
2014. ápr. 14. 12:22
25/29 anonim válasza:
nincs mit ragozni, nekem bejössz :) szerintem nem kell semmit sem változtatnod ;)
L24
28/29 anonim válasza:
Szerintem ne változtass semmin, pont így vagy jó. Aranyos, kedves, mosolygós, szimpatikus vagy. A hajadat se növeszd meg, ahogy egyesek írták, tényleg így vagy jó, ahogy vagy. :) Annak a lánynak, aki tetszik nyugodtan mondd el az érzéseid, mert annál rosszabb, ha magadban tartod. Ha elmondod, akkor megtudod, hogy ő mit érez irántad. Sok sikert! :)
29/29 anonim válasza:
Nem kell változtatnod semmin. Jól nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!