Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Képek alapján vélemény rólam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képek alapján vélemény rólam? CSAK LÁNYOK

Figyelt kérdés

Leginkább az érdekel hogy mit változtassak a külsőmön és mit ne!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 14. 10:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Én a huszas évek végére vagy a harmincasok elejére tippelek. Az a súly nem tűnik rossznak amúgy
2014. ápr. 14. 11:09
 12/29 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit. Helyes, jokepu fiu vagy.

33N

2014. ápr. 14. 11:10
 13/29 anonim ***** válasza:

Ne változtass semmin, szerintem OK vagy.

Én olyan 23-25 között tippelnélek, de ebben sose voltam túl jó...

2014. ápr. 14. 11:11
 14/29 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan huszonöt lehetsz. Nem rossz, sőt. De talán ne a mi véleményünk legyen számodra irányadó, hanem azé aki fontos neked. No meg te is neki.
2014. ápr. 14. 11:14
 15/29 anonim ***** válasza:

Úgyis tudod magadról, hogy jóképű vagy, különben nem is mutogatnál magadról ennyi képet. Önbizalomhiányod sincs. Szóval nem értem itt és most ezt a kérdést. Esetleg egy újabb egonövellő kommentvadász.

23/N

2014. ápr. 14. 11:15
 16/29 menta34 ***** válasza:
57%
Alacsony vagy, azért nem kellesz a legtöbb nőnek.
2014. ápr. 14. 11:17
 17/29 anonim ***** válasza:
Helyes az arcod és barátságosnak is tűnsz, de tényleg egy kicsit alacsony vagy. De sok lánynak nincs ezzel problémája, mondjuk nekem sem annyira fontos, csak vannak akiknél a magasság elég elsődleges dolog egy férfiban. Volt, hogy nekem is ez volt a legfontosabb, most már annyira nem.
2014. ápr. 14. 11:21
 18/29 anonim ***** válasza:
170-nek mondod magad, akkor kb. olyan 165 centi lehetsz
2014. ápr. 14. 11:24
 19/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egyébként nem egó növelés miatt vagyok itt és nem is nagyon van önbizalmam.

Magamnak nem jövök be, mondjuk elég hülyén hangzik de lényeg hogy nem vagyok elégedett. Szeretnék változtatni de nem tudom mit. Ha megnézem a 4. képet teljesen gagyi, a leges legrosszabb. Máshogy áll a hajam bár most olyan vok mint a 3 képen.

Viszont van egy lány, azt érzem h tetszem neki de nem tudom, meg nem merem kérdezni. :S GÁZ

Egyébként hasam az van abból akarok adni le.

2014. ápr. 14. 11:37
 20/29 anonim ***** válasza:

Semmi gond sincs veled :) Helyes vagy. :)

21N

2014. ápr. 14. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!